08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo S3 Disc Ultegra Di2 Racercykel 2019

66 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cervélo har i snart två decennier varit det märke som är ledande inom aerodynamik på racercyklar. De sätter standarden för vad en aeroracer ska vara. Konkurrenterna kan bara drömma om cyklar med samma prestanda - gällande aerodynamik, styvhet, vikt, känsla och komfort - som S3:an levererar. Att en ram är snabb i en vindtunnel är en sak men det är ändå ute på vägen som det räknas och det är här Cervélo levererar till fullo.

Med lanseringen av den nya S3an fortsätter de att vara världsledande vad gäller aerocyklar. S3 2019 har flera strängar på sin lyra. Den är aerodynamisk, styv, lätt och har mycket bra komfort. Detta har kunnat uppnås genom system integration där specialister fokuserar på specifika delar av cykeln som sedan sätts ihop till en helhet. För att uppnå ökad aerodynamik har S3 full intern dragning av kablar. Detta ger ett än mer slimmat utseende och en hoj som blir ännu snabbare ute på vägarna. Att en cykel är snabb är lätt att skriva i en text men tester visar på att tack vare bland annat den interna kabeldragningen så har man kunna minska luftmotståndet på S3 med 102 gram gentemot den tidigare S3an. Vidare har S3an fått ett nytt utseende i kockpit. Jämfört med S5an så är det inte det som väcker uppmärksamhet men ett runt styre med en klassisk aerostyrstam ger en kombo som är mer tilltalande för gemene man.

För att leverera en cykel som står emot den extrema kraft som världssprinters trycker ner i pedalerna har den nya S3 precis som övriga Cervélo modeller en så kallad BBRight design. Detta innebär att man format rören i ramen i en större volym vilket bidrar till ökad styvhet och lägre vikt vilket har bidragit till formen på sadelröret, underröret och vänstra kedjestaget. Formen på ramens rör är även något som bidrar till ökad komfort. Designen gör att ramen absorberar vibrationerna i vägbanan och ger dig som cyklist en mer behaglig resa och du kan cykla långa sträckor utan trötthet i nacke, axlar och händer. Kombinerat med Shimanos Ultegra Di2 disc grupp får du extremt direkt och exakt växling samtidigt som bromsarna är kraftfulla när det verkligen gäller och behövs. Hjulen kommer från Novatec och modellen heter Novatec R5 48mm Carbon Disc. Cervelo S3 Ultegra Di2 disc ger en aeroram som är väldigt allround med spetskvaliteter i alla kompetensområden.


Ram: Cervelo S3 Disc
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, S3 Disc
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 8070
Bromsar: Shimano Ultegra 8070, Shimano SM-RT800, 160mm
Framväxel: Shimano Ultegra Di2 8050
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2 8050
Kassett: Shimano Ultegra CS-R8000, 11-30
Kedja: Shimano CN-HG701
Vevparti:Shimano Ultegra 8000, 52/36
Hjul: Novatec R5 Carbon 48mm Disc
Däck: Continental GP SL, 25mm
Sadel: Prologo Dimension STN
Styrstam: Cervélo CS28
Styre: Cervélo AB09
Sadelstolpe: Cervélo carbon SP20Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>