08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo R5 Disc Ultegra Di2 Racercykel 2020

Ordinarie pris 85 999 kr

Special Price 64 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Gillar du extra allt så är det här cykeln för dig. Cervélo R5 Disc har allt det senaste. Mer aerodynamisk och styvare än någonsin. Cervélos ingenjörer har lagt ner mycket tid på att göra sin populära R-serie mer aerodynamisk och styvare. Genom att använda sig av en skanningsteknik för att se vart cykeln är som bredast och tunnast har man kunnat skala ner på onödigt material och samtidigt lägga till material för att göra ramen ännu styvare. Detta har resulterat i oval kvadratiskt formade rör på cykeln som skapar den perfekta balansen mellan styvhet, vikt och aerodynamik. Den D-formade sadelstolpen förbättrar aerodynamiken. Ramens geometri ger plats för upp till 28mm däck för ökad komfort.

Tillsammans med DT Swiss PRC 1450 Spline hjul som rullar lätt och Shimanos mellan grupp Ultegra 8000 disc som levererar pålitlighet, grym bromsverkan och exakta växlingar, likvärdigt med Dura-ace är detta en cykel för dig som söker hög prestanda och kvalitet. R5an levererar prestanda så det räcker och blir över för vad du än kan hitta på och vi lovar att den kommer göra dig till en snabbare och gladare cyklist.


Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, R5 Disc gaffel
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 8070
Bromsar: Shimano Ultegra 8070 Disc Hydraulisk
Framväxel: Shimano Ultegra Di2 8050
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2 8050
Kassett: Shimano Ultegra CS-R8000, 11-30
Kedja: Shimano CN-HG701
Vevparti: Shimano Ultegra 8000, 52/36
Hjul: DT Swiss PRC 1450 Spline 35 disc
Däck: Continental GP 4000 S II, 25mm
Sadel: Prologo Zero II STN
Styrstam: Cervélo carbon
Styre: Cervélo, AB06 - carbon
Sadelstolpe: Cervélo carbon SP18


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Grundaren av Cervélo Gerard Wroomen var före sin tid i många avseenden. Han nämnde bland annat för ungefär 15 år tillbaka att det inte finns en avgörande skillnad mellan damer och herrar. Cervélo har aldrig haft dam- och herrspecifika modeller utan har alltid erbjudit ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.