08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo R5 Disc Ramset 2020 Svart

45 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Gillar du extra allt så är det här ramen för dig. Cervélo R5 Disc har allt det senaste. Mer aerodynamisk och styvare än någonsin. Cervélos ingenjörer har lagt ner mycket tid på att göra sin populära R-serie mer aerodynamisk och styvare. Genom att använda sig av en skanningsteknik för att se vart cykeln är som bredast och tunnast har man kunnat skala ner på onödigt material och samtidigt lägga till material för att göra ramen ännu styvare. Detta har resulterat i oval kvadratiskt formade rör på cykeln som skapar den perfekta balansen mellan styvhet, vikt och aerodynamik. Den D-formade sadelstolpen förbättrar aerodynamiken. Ramens geometri ger plats för upp till 28mm däck för ökad komfort.

R5an levererar prestanda så det räcker och blir över för vad du än kan hitta på och vi lovar att den kommer göra dig till en snabbare och gladare cyklist.

- Låg vikt (ramvikt ca:830g)
- Knivskarp styrning


Custombygge
Vi bygger gärna din drömcykel helt efter dina behov och önskemål. Elektroniska eller mekaniska växlar? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål.
Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt specifikation för just din drömcykel.


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Grundaren av Cervélo Gerard Wroomen var före sin tid i många avseenden. Han nämnde bland annat för ungefär 15 år tillbaka att det inte finns en avgörande skillnad mellan damer och herrar. Cervélo har aldrig haft dam- och herrspecifika modeller utan har alltid erbjudit ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.