08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo R3 Disc Ultegra Di2 Racercykel 2020

Ordinarie pris 65 999 kr

Special Price 58 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cervélo R3 Ultegra Di2 är en racercykel för dig med riktigt höga krav och som inte vill känna dig hämmad av din utrustning. R3 med den hyllade Shimano Ultegra 8000 Di2 gruppen ger dig en cykel som presterar på alla underlag, oavsett om du kör på nylagd asfalt eller kullersten och det finns få andra cyklar i världen som kan ge sin ryttare samma självförtroende på lika många olika vägtyper.

I R3-ramen har man implementerat en hel del komfort, vilket inte bara gör att cykeln tar upp mindre stötar, utan den går även snabbare på dåligt underlag, hanterar kurvor bättre i hög hastighet och blir ett farligt vapen i klättringar och attacker. Med Squoval rör (en blandning mellan square och oval - där av namnet) så har man styvhet där man vill ha det, så mycket aerodynamik som möjligt och lägre vikt. Kombinerar man dessa tre fördelar i samma cykel blir resultatet imponerande.

Cervélo R3 har vunnit det mesta när det kommer till klassikerlopp och stora tävlingar och med sin lätta och styva kolfiberram ger den dig förutsättningar för att glänsa både på snabba GP-lopp men också hårda linjelopp.


Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, R3 disc gaffel
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 8070
Bromsar: Shimano Ultegra 8070 hydraulic disc
Framväxel: Shimano Ultegra Di2 8050
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2 8050
Kassett: Shimano Ultegra, R8000 11-30
Kedja: Shimano HG701, 11 del
Vevparti: Shimano Ultegra R8000 52/36
Hjul: Novatec R3 Carbon 35mm Disc
Däck: Continental Grand Prix SL 25mm
Sadel: Prologo Zero II STN
Styrstam: Cervélo Ultralight alu
Styre: Cervélo AB07, alu
Sadelstolpe: Cervélo carbon SP19


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Grundaren av Cervélo Gerard Wroomen var före sin tid i många avseenden. Han nämnde bland annat för ungefär 15 år tillbaka att det inte finns en avgörande skillnad mellan damer och herrar. Cervélo har aldrig haft dam- och herrspecifika modeller utan har alltid erbjudit ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.