08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo R3 Disc Ramset 2020 Svart

32 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cervélo R3 är en landsvägsram för dig som har höga krav och som inte vill känna dig hämmad av din utrustning. R3 ram som grund för ditt bygge ger dig en cykel som presterar på alla underlag, oavsett om du kör på nylagd asfalt eller kullersten och det finns få andra cyklar i världen som kan ge sin ryttare samma självförtroende på lika många olika vägtyper.

I R3-ramen har man implementerat en hel del komfort, vilket inte bara gör att cykeln tar upp mindre stötar, utan den går även snabbare på dåligt underlag, hanterar kurvor bättre i hög hastighet och blir ett farligt vapen i klättringar och attacker. Med Squoval rör (en blandning mellan square och oval - där av namnet) så har man styvhet där man vill ha det, så mycket aerodynamik som möjligt och lägre vikt. Kombinerar man dessa tre fördelar i samma cykel blir resultatet imponerande.

Cervélo R3 har vunnit det mesta när det kommer till klassikerlopp och stora tävlingar och med sin lätta och styva kolfiberram ger den dig förutsättningar för att glänsa både på snabba GP-lopp men också hårda linjelopp.

- BBRight vevlager hylsa
- Lätt och styv
- GP lopp eller berg
- Kullersten eller Vätternrunda


Custombygge
Vi bygger gärna din drömcykel helt efter dina behov och önskemål. Elektroniska eller mekaniska växlar? Vilken utväxling passar just dig? Om du inte riktigt vet så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål.
Prata med oss, så hjälper vi dig hitta rätt specifikation för just din drömcykel.


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Grundaren av Cervélo Gerard Wroomen var före sin tid i många avseenden. Han nämnde bland annat för ungefär 15 år tillbaka att det inte finns en avgörande skillnad mellan damer och herrar. Cervélo har aldrig haft dam- och herrspecifika modeller utan har alltid erbjudit ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>