✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo P3 Ultegra Triathloncykel 2017

Ordinarie pris 43 999 kr

Special Price 35 199 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cervélo P3 är världens mest vinstrika tempo- och triathloncykel. Otaliga segrar på VM, OS och de stora etapploppen i landsvägscykel såväl som segrar inom triathlon. Cervélo har under de senaste 12 åren varit det mest populära cykelmärket på Kona IM på Hawaii. P3:an själv som modell hade till och med toppat den statistiken. Cervélo har under flera decennier sysslat med aerodynamik och har mycket stor erfarenhet och det är de som sätter standarden på vad en aerodynamiskt triathloncykel är.

Att P3:an är så populär beror på att den har alla de rätta detaljerna som behövs för att göra en triathloncykel komplett. Den är en av de mest aerodynamiska ramarna på marknaden och här handlar det inte bara om i vindtunnel utan den är framtestad i riktiga situationer ute på vägen under olika typer av förutsättningar. Trots allt så blåser det ju inte bara rakt framifrån.

Det räcker inte bara med att en cykel är aerodynamiskt utan det krävs också lite annat för att det skall bli en bra helhet. Köregenskaperna måste också finnas där så att kraften går effektivt ned i bakhjulet och att du som cyklist känner kontroll och stabilitet. Här har Cervélo arbetat hårt med hjälp av rätt kolfibertyp och layup av kolfibret för att få till styvhet där det behövs och följsamhet där det behövs.

Sittpositionen på en triatloncykel är också viktigt och här har Cervélo sett till att justerbarheten finns för att få till en optimal sittposition för de flesta. Den är också väldigt enkel och smidig att packa när det skall åkas på tävling eller träning utomlands.

På Cervélo P3 Ultegra sitter Shimanos mycket kompetenta Ultegra 6800 växelgrupp och bromsar vilket gör att du hela tiden har full kontroll och känsla. Mavic Cosmic Elite ser till att du har ett par fina aerohjul redan från början.

Summerar man det hela så får du en av världens bästa triathloncyklar till ett riktigt bra pris. En cykel för dig som vill ta nästa steg i din satsning och ha något att växa i.


Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo P3, kolfiber
Växelreglage: Shimano BSR1, 11-del
Bromshandtag: Ultegra ST-6871
Bromsar: Shimano 6800
Framväxel: Shimano Ultegra 6800
Bakväxel: Shimano Ultegra 6800, 11-del
Kassett: Shimano Ultegra 6800, 11-25, 11-del
Kedja: Shimano HG700, 11-del
Vevparti: FSA Gossamer BBright 52/36
Vevlager: FSA PF-30
Hjul: Mavic Cosmic Elite S
Däck: Mavic Yksion Comp, 700x23
Sadel: ISM Prologue
Styrstam: 3T Arx II
Styre: 3T Vola, kolfiber
Sadelstolpe: Cervélo kolfiber, aero

Obs! Fel bild, P3 Ultegra Di2 på bilden


Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>