✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo P2 Ultegra Di2 Triathloncykel

Ordinarie pris 43 999 kr

Special Price 35 199 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med ett arv som inkluderar två stycken VM-titlar i Ironman så är P2:an en av de mest framgångsrika triathloncyklarna på marknaden. Under många år så var den den mest populära cykeln på Kona IM men numer är det Cervélo P3 som har bestigit den tronen.

Cervélo P2 105 har samma fina ram som P3:an men med en unik egen gaffel vilket gör den till den snabbaste cykeln i sin priskategori på marknaden. Aerodynamiska detaljer som Dropped downtube som minskar avståndet till framhjulet från ramen, Seat-Tube cutout som effektivt reducerar luftmotståndet kring bakhjulet och Shielding Setstays som effektivt gömmer bakbromsen, gör att du få aerodynamik i världsklass.

Aerodynamik är inte allt utan köregenskaper och styvhet måste också finnas där. Genom en perfekt layup av rätt sorts kolfiber ser Cervélo till att kraften effektivt går ned i bakhjulet och att den är styv på rätt ställe och följsam på rätt ställe för att du som cyklist skall få en så kontrollerad och följsam upplevelse som möjligt.

Sittpositionen är också viktigt och här så får du bra justeringsmöjligheter som gör att du kan uppnå den mest effektiva, kraftfulla och avslappnade sittpositionen.

Det som gör just denna modell till en riktig klassvinnare är den elektroniska växelgruppen, Shimano Ultegra Di2. Tack vare att växlingarna bara sker med ett knapptryck kan du vara mer avslappnad och spara energi och dessutom kommer du också att växla oftare då det är lättare.

P2 Ultegra Di2 riktar sig till dig som är ute efter prestanda utan kompromisser till lägsta kostnad. P2 är allt du behöver, och ingenting du inte behöver. För den prismedvetne triatleten eller tempocyklisten är det ett oslagbart val.

Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo P2, kolfiber
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 SW-R671
Bromshandtag: Profile Design ABS AL
Bromsar: Shimano 105 5800
Framväxel: Shimano Ultegra Di2 6870
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2 6870, 11-del
Kassett: Shimano 105, 11-28, 11-del
Kedja: KMC X11
Vevparti: FSA Gossamer BBright 52/36
Vevlager: FSA PF-30
Hjul: Shimano RS010
Däck: Continental Grand Sport Race 700x23c
Sadel: ISM Prologue
Styrstam: Profile Design Aris OS
Styre: Profile Design T4+
Sadelstolpe: Cervélo kolfiber, aero

Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>