08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo P-Series Ultegra Tempocykel Triathloncykel 2020 Orange/Coral

49 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

P-Series är det senaste från Cervélo där de har tagit det bästa egenskaperna från alla deras aerocyklar genom tiderna. P-Serien tar över P2 och P3 med en ny och förbättrad ram som är snabbare, lättare och styvare. Ramen är 141g lättare än föregående P3, har 18% styvare vevlager och är hela 30% styvare i styrhuvudet.

Cervélo är tveklöst triathleterna och tempocyklisternas favorit. År efter år pratar statistiken för sig själv när majoriteten av deltagarna på Hawaii IronMan dyker upp med Cervélo-cyklar. Vinster, podium och utmärkelser är allt annat än ovanligt för det ledande märket som påstås "äga" konceptet aerodynamik. Att en ram är snabb i en vindtunnel är en sak men det är ändå ute på vägen som det räknas och det är här Cervélo levererar till fullo. Med funktion och design genomtänkt in i minsta detalj för att maxa aerodynamiken, styvheten och körkänslan.

Aerodynamik är inte allt utan köregenskaper och styvhet måste också finnas där. Genom en perfekt layup av rätt sorts kolfiber ser Cervélo till att kraften effektivt går ned i bakhjulet och att den är styv och följsam på rätt ställe, för att du som cyklist skall få en så kontrollerad och följsam upplevelse som möjligt.

Sittpositionen är också viktig och här får du grymt bra justeringsmöjligheter som gör att du kan uppnå den mest effektiva, kraftfulla och avslappnade sittpositionen. Med Zipp Vuka cockpit och Cervélo SP23 sadelstolpen är justeringsmöjligheterna på denna maskin en fröjd.

En cykel är summan av alla delar och då kan minsta lilla detalj addera mycket till helheten. P-Series kommer redan utrustad med de nödvändiga tillbehören såsom ett Smartpak 400 på överröret för lättillgänglig energi, aeroflaska och flaskhållare samt ett fäste redo för extra vätska bakom sadeln.

Utrustad med Shimanos pålitliga och nyutvecklade Ultegra 8000-grupp som ger en grym känsla och perfekt växling. De hydrauliska skivbromsarna tar i alla väderförhållanden så du kan fokusera på det som verkligen gäller.


Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, Tapered P-Series Fork for Disc
Växelreglage: Microshift Alloy 11s
Bromshandtag: TRP HD-T910
Bromsar: TRP HD-T910
Framväxel: Shimano Ultegra 8000, 11 spd
Bakväxel: Shimano Ultegra 8000, 11 spd
Kassett: Shimano Ultegra CS-R8000, 11-30
Kedja: Shimano CN-HG701, 11 spd
Vevparti: Shimano Ultegra 8000 52/36
Hjul: Vison Team 35 Disc
Däck: Continental Grand Prix SL 25mm
Sadel: Cervélo Tri Saddle
Styrstam: Cervélo Ultra Light Alloy Stem
Styre: Zipp Vuka Alumina w/ EVO 110mm Extensions
Sadelstolpe: Cervélo Carbon, SP23
Tillbehör: Smartpak 400, Aerobottle 500, Rear Hydration MountInte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>