08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo P-Series Ultegra Di2 Tempocykel Triathloncykel 2020 Black/White

Ordinarie pris 74 999 kr

Special Price 67 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

P-Series är det senaste från Cervélo där de har tagit det bästa egenskaperna från alla deras aerocyklar genom tiderna. P-Serien tar över P2 och P3 med en ny och förbättrad ram som är snabbare, lättare och styvare. Ramen är 141g lättare än föregående P3, har 18% styvare vevlager och är hela 30% styvare i styrhuvudet.

Cervélo är tveklöst triathleterna och tempocyklisternas favorit. År efter år pratar statistiken för sig själv när majoriteten av deltagarna på Hawaii IronMan dyker upp med Cervélo-cyklar. Vinster, podium och utmärkelser är allt annat än ovanligt för det ledande märket som påstås "äga" konceptet aerodynamik. Att en ram är snabb i en vindtunnel är en sak men det är ändå ute på vägen som det räknas och det är här Cervélo levererar till fullo. Med funktion och design genomtänkt in i minsta detalj för att maxa aerodynamiken, styvheten och körkänslan.

Aerodynamik är inte allt utan köregenskaper och styvhet måste också finnas där. Genom en perfekt layup av rätt sorts kolfiber ser Cervélo till att kraften effektivt går ned i bakhjulet och att den är styv och följsam på rätt ställe, för att du som cyklist skall få en så kontrollerad och följsam upplevelse som möjligt.

Sittpositionen är också viktig och här får du grymt bra justeringsmöjligheter som gör att du kan uppnå den mest effektiva, kraftfulla och avslappnade sittpositionen. Det tillsammans med de 55mm höga kolfiberhjulen hjälper dig skära genom luften.

En cykel är summan av alla delar och då kan minsta lilla detalj addera mycket till helheten. P-Series kommer redan utrustad med de nödvändiga tillbehören såsom ett Smartpak 400 på överröret för lättillgänglig energi, aeroflaska och flaskhållare samt ett fäste redo för extra vätska bakom sadeln. Denna modell kommer också med ett Metron Hydration System som är en smart designad flaska placerad mellan tempobågarna.

Utrustad med Shimano Ultegra Di2-grupp som ger en rapp och exakt växling genom ett enkelt knapptryck. De hydrauliska skivbromsarna tar i alla väderförhållanden så du kan fokusera på det som verkligen gäller.


Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, Tapered P-Series Fork for Disc
Växelreglage: Shimano Dura Ace Di2 9160
Bromshandtag: TRP HD-T910 w/ SW-R600 Di2 Switch
Bromsar: TRP HD-T910
Framväxel: Shimano Ultegra Di2 8050, 11 spd
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2 8050, 11 spd
Kassett: Shimano Ultegra CS-R8000, 11-30
Kedja: Shimano CN-HG701, 11 spd
Vevparti: Shimano Ultegra 8000 52/36
Hjul: Vison 55TC Disc
Däck: Continental Grand Prix SL 25mm
Sadel: Prologo Dimension TRI T4.0
Styrstam: Cervélo Ultra Light Alloy Stem
Styre: Vision Trimax Carbon SI w/ J-Bend Extension
Sadelstolpe: Cervélo Carbon, SP23
Tillbehör: Metron Hydration System, Smartpak 400, Aerobottle 500, Rear Hydration Mount


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Grundaren av Cervélo Gerard Wroomen var före sin tid i många avseenden. Han nämnde bland annat för ungefär 15 år tillbaka att det inte finns en avgörande skillnad mellan damer och herrar. Cervélo har aldrig haft dam- och herrspecifika modeller utan har alltid erbjudit ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.