08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo P-Series Force eTap AXS Tempocykel Triathloncykel 2020 Orange/Coral

85 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

P-Series är det senaste från Cervélo där de har tagit det bästa egenskaperna från alla deras aerocyklar genom tiderna. P-Serien tar över P2 och P3 med en ny och förbättrad ram som är snabbare, lättare och styvare. Ramen är 141g lättare än föregående P3, har 18% styvare vevlager och är hela 30% styvare i styrhuvudet.

Cervélo är tveklöst triathleterna och tempocyklisternas favorit. År efter år pratar statistiken för sig själv när majoriteten av deltagarna på Hawaii IronMan dyker upp med Cervélo-cyklar. Vinster, podium och utmärkelser är allt annat än ovanligt för det ledande märket som påstås "äga" konceptet aerodynamik. Att en ram är snabb i en vindtunnel är en sak men det är ändå ute på vägen som det räknas och det är här Cervélo levererar till fullo. Med funktion och design genomtänkt in i minsta detalj för att maxa aerodynamiken, styvheten och körkänslan.

Aerodynamik är inte allt utan köregenskaper och styvhet måste också finnas där. Genom en perfekt layup av rätt sorts kolfiber ser Cervélo till att kraften effektivt går ned i bakhjulet och att den är styv och följsam på rätt ställe, för att du som cyklist skall få en så kontrollerad och följsam upplevelse som möjligt.

Sittpositionen är också viktig och här får du grymt bra justeringsmöjligheter som gör att du kan uppnå den mest effektiva, kraftfulla och avslappnade sittpositionen. Det tillsammans med de 55mm höga kolfiberhjulen hjälper dig skära genom luften.

En cykel är summan av alla delar och då kan minsta lilla detalj addera mycket till helheten. P-Series kommer redan utrustad med de nödvändiga tillbehören såsom ett Smartpak 400 på överröret för lättillgänglig energi, aeroflaska och flaskhållare samt ett fäste redo för extra vätska bakom sadeln. Denna modell kommer också med ett Metron Hydration System som är en smart designad flaska placerad mellan tempobågarna.

Sram har länge varit världsledande vad gäller 1x grupper. Skala bort nästan 400g med Sram Force eTap AXS elektroniska 1x grupp anpassad för landsväg. Exakt och snabb växling med endast ett knapptryck som säkerställer att du har den mest aerodynamiska drivlinan på marknaden. Här får du utväxlingen du behöver med mindre vikt, mindre strul och framförallt maxad aerodynamik.


Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, Tapered P-Series Fork for Disc
Växelreglage: SRAM eTap Clics
Bromshandtag: SRAM S900 Aero HRD
Bromsar: SRAM S900 Aero HRD. SRAM CenterLine XR 160mm rotors
Framväxel: -
Bakväxel: SRAM Force eTap AXS 12 spd
Kassett: SRAM Force XG-1270, 10-33
Kedja: SRAM Force 12 spd
Vevparti: SRAM Force DUB Aero 48t
Hjul: Vison 55TC Disc
Däck: Continental Grand Prix SL 25mm
Sadel: Prologo Dimension TRI T4.0
Styrstam: Cervélo Ultra Light Alloy Stem
Styre: Vision Trimax Carbon SI w/ J-Bend Extension
Sadelstolpe: Cervélo Carbon, SP23
Tillbehör: Metron Hydration System, Smartpak 400, Aerobottle 500, Rear Hydration Mount


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>