08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo P-Series 105 Tempocykel Triathloncykel 2021 Carbon/Black

Ordinarie pris 37 999 kr

Special Price 32 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cervélo är tveklöst triathleterna och tempocyklisternas favorit. År efter år pratar statistiken för sig själv när majoriteten av deltagarna på Hawaii IronMan dyker upp med Cervélo-cyklar. Vinster, podium och utmärkelser är allt annat än ovanligt för det ledande märket som påstås "äga" konceptet aerodynamik. Att en ram är snabb i en vindtunnel är en sak men det är ändå ute på vägen som det räknas och det är här Cervélo levererar till fullo. Med funktion och design genomtänkt in i minsta detalj för att maxa aerodynamiken, styvheten och körkänslan.

Aerodynamik är inte allt utan köregenskaper och styvhet måste också finnas där. Genom en perfekt layup av rätt sorts kolfiber ser Cervélo till att kraften effektivt går ned i bakhjulet och att den är styv och följsam på rätt ställe, för att du som cyklist skall få en så kontrollerad och följsam upplevelse som möjligt.

Sittpositionen är också viktig och här får du grymt bra justeringsmöjligheter som gör att du kan uppnå den mest effektiva, kraftfulla och avslappnade sittpositionen. Med Zipp Vuka cockpit och Cervélo SP23 sadelstolpen är justeringsmöjligheterna på denna maskin en fröjd.

En cykel är summan av alla delar och då kan minsta lilla detalj addera mycket till helheten. P-Series kommer redan utrustad med de nödvändiga tillbehören såsom ett smartpak 400 på överröret för lättillgänglig energi, aeroflaska och flaskhållare samt ett fäste redo för extra vätska bakom sadeln.

P-Series 105 riktar sig till dig som är ute efter prestanda utan kompromisser. För den prismedvetne triathleten eller tempocyklisten är P-Series 105 ett oslagbart val.


Ram: Cervélo full kolfiber,
Framgaffel: Cervélo All-Carbon, Tapered P-Series Fork for Disc
Växelreglage: Microshift 11del
Bromshandtag: Tektro TT RX4.1
Bromsar: TRP Spyre C mekaniska skivbromsar
Framväxel: Shimano 105 R7000
Bakväxel: Shimano 105 R7000
Kassett: Shimano 105 R7000 11-30 11del
Kedja: Shimano CN-HG601
Vevparti: Shimano RS510 50/34
Hjul: Vision Team 30TC Disc
Däck: Vittoria Zaffiro Pro G2 25c
Sadel: Cervélo Tri Sadel
Styrstam: Cervélo Ultra Light Alloy
Styre: Zipp Vuka Alumina basebar and Extensions
Sadelstolpe: Cervelo SP23 carbon
Tillbehör: Smartpak 400, Aerobottle 500, Rear Hydration Mount


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Grundaren av Cervélo Gerard Wroomen var före sin tid i många avseenden. Han nämnde bland annat för ungefär 15 år tillbaka att det inte finns en avgörande skillnad mellan damer och herrar. Cervélo har aldrig haft dam- och herrspecifika modeller utan har alltid erbjudit ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.