08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo Aspero GRX Di2 Gravelcykel 2021 Black/Gold

67 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Áspero är Cervélos första gravelcykel men definitivt inte deras sista. Märket har gått all in och riktar framförallt modellen mot gravelrace eller gravelcyklister som har lite mer fart i sinnet. Med Áspero är detaljerna genomtänkta och anpassade för snabbhet och styvhet. Den lätta aerodynamiska ramen i kolfiber är inspirerad av Cervélos racerhojar för en styv, effektiv och rapp cykelkaraktär.

Aerodynamiska fördelar på en gravelcykel kanske inte är det första man tänker på. Men det har blivit testat i realistiska förhållanden i hastigheter man rimligen kör i (32 km/h) och kommit fram till att det även där gör stor skillnad. Man kör ju trots allt inte bara uppför eller på vägar med tufft underlag. Det kan bli en hel del hårt packat grus på öppna fält också. Dessutom utsätts man rätt ofta för mot- eller sidvind och även där hjälper aerodynamiken till.

Áspero har utrymme för upp till 42mm däck på 700c samt 49mm på 650b så du alltid kan hitta rätt hjul och däck för de vägar och platser du vill upptäcka, använd cykeln som en vanlig landsvägsracer eller supersnabb aerogravelhoj.

TrailMixer är en funktion som låter cyklisten justera gaffelvinkeln för att behålla samma körkänsla trots ändring av hjulstorlek och däckvolym.

Ramen är utrustad med fäste för ramväska på överröret för energi nära till hands, samt dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.

Shimanos GRX Di2-komponenter och Cervélo's in-house kolfiberhjul gör denna drömraket till något långt utöver det vanliga!


Ram: Cervélo All-Carbon
Framgaffel: Tapered Áspero Fork
Växelreglage: Shimano GRX Di2 RX815 11s
Vevparti: Shimano GRX 810 48/31t
Bakväxel: Shimano GRX Di2 RX-815 11s
Framväxel: Shimano GRX Di2 RX-815
Bromsar: Shimano GRX 815 Hydraulic Disc
Kassett: Shimano HG800, 11-34 11s
Kedja: Shimano CN-HG701, 11s
Hjul: Reserv 32mm DT370 Carbon, Tubeless Ready
Däck: Panaracer Gravel King SK Sport 700x38
Styre: Easton EC70AX Carbon
Styrstam: Easton EA90 Alloy
Sadel: Prologo Dimension NDR T4.0
Sadelstolpe: Easton EC70 Carbon
Tillbehör: Smartpak 400A Top Tube Storage Bag


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Grundaren av Cervélo Gerard Wroomen var före sin tid i många avseenden. Han nämnde bland annat för ungefär 15 år tillbaka att det inte finns en avgörande skillnad mellan damer och herrar. Cervélo har aldrig haft dam- och herrspecifika modeller utan har alltid erbjudit ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKELFÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>