08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cervélo Aspero APEX Gravelcykel 2020 Olive/Dune

34 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Áspero är Cervélos första gravelcykel men definitivt inte deras sista. Märket har gått all in och riktar framförallt modellen mot gravelrace eller gravelcyklister som har lite mer fart i sinnet. Med Áspero är detaljerna genomtänkta och anpassade för snabbhet och styvhet. Den lätta aerodynamiska ramen i kolfiber är inspirerad av Cervélos racerhojar för en styv, effektiv och rapp cykelkaraktär.

Aerodynamiska fördelar på en gravelcykel kanske inte är det första man tänker på. Men det har blivit testat i realistiska förhållanden i hastigheter man rimligen kör i (32 km/h) och kommit fram till att det även där gör stor skillnad. Man kör ju trots allt inte bara uppför eller på vägar med tufft underlag. Det kan bli en hel del hårt packat grus på öppna fält också. Dessutom utsätts man rätt ofta för mot- eller sidvind och även där hjälper aerodynamiken till.

Áspero har utrymme för upp till 42mm däck på 700c samt 49mm på 650b så du alltid kan hitta rätt hjul och däck för de vägar och platser du vill upptäcka, använd cykeln som en vanlig landsvägsracer eller supersnabb aerogravelhoj.

TrailMixer är en funktion som låter cyklisten justera gaffelvinkeln för att behålla samma körkänsla trots ändring av hjulstorlek och däckvolym.

Ramen är utrustad med fäste för ramväska på överröret för energi nära till hands, samt dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.

Sram Apex 1 förser denna modell med en prisvärd och pålitlig grupp som med utväxlingen 40t 11-42 tar dig över det allra mesta. Vare sig din grej är längre grusäventyr eller smasha Strava-KOM med vännerna presterar Áspero på högsta nivå. En stillren och supersnabb raket som svarar direkt i alla lägen.


Ram: Cervélo All-Carbon
Framgaffel: Tapered Áspero Fork
Växelreglage: SRAM Apex 1 HRD
Vevparti: SRAM Apex 1 40t
Bakväxel: SRAM Apex 1
Framväxel: -
Bromsar: SRAM Apex HRD
Kassett: SRAM PG-1130, 11-42
Kedja: SRAM PC-1110
Hjul: Alexrims Boondocks 7-D Tubeless
Däck: Donnelly XPlor MSO 700x40 Folding
Styre: Easton EA50 AX
Styrstam: Easton EA50
Sadel: Cervélo Road Saddle
Sadelstolpe: Easton EA50
Tillbehör: Easton Computer Mount


Beräknas finnas i butik till våren 2020


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>