08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

CeramicSpeed PF4630 OSBB Vevlager

2 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

CeramicSpeed OSBB vevlager. Passar Specialized smalare 62mm (61mm) vevlagerhylsa. Hylsan är 46mm precis som ett vanligt Pressfit 30 men är alltså smalare på Specialized OSBB-ramar. För 30 mm vevparti som SRAM, Rotor, Cannondale, Specialized mfl.

Med CeramicSpeeds kullager får du lägre friktion och längre livslängd!

Tekniken som används ger rundare, hårdare och slitstarkare kulor. Precisionen i tillverkningsprocessen är utan konkurrens och många professionella cyklister drar nytta av CeramicSpeeds låga friktion, även om det ibland står något annat i sponsoravtalet. Ska du optimera din cykel är lägre friktion ett bra steg på vägen.

Alla CeramicSpeeds vevlager finns i två varianter, både Coated och Standard. I lager som heter coated är även lagerbanan behandlad för att bli lika jämn och hård som kulorna är i alla CeramicSpeeds lager. Coated är alltså minimalt med friktion för att helt eliminera alla ursäkter. Med coated får du halva friktionen jämfört med standard. Ett vanligt vevlager bjuder på fyra gånger så mycket motstånd.

CeramicSpeed behöver ingen ytterligare presentation - världens bästa lager, tillverkade för hand i Danmark. Keramiska lager har mycket mindre friktion än traditionella och dessutom längre livslängd. Uppbackat av 6 års garanti på coated och 4 års garanti på standard.