08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

CeramicSpeed BSA30 Vevlager

2 699 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

CeramicSpeed BSA / BB30 vevlager. Funkar för vevpartier med 30 millimeters axel och passar ramar med traditionell gängad vevlagerhylsa. Det här är lagret du behöver om du vill köra dina SRAM, Rotor, Cannondale BB30 vevparti till din ram med engelsk gänga. Lämplig både för mountainbikebike och landsväg. Observera att lagret ej är lämpligt för Campagnolo Over-Torque, THM eller FSA386-vevpartier.

Med CeramicSpeeds kullager minskar friktion och livslängden ökar. Tekniken som används ger rundare, hårdare och slitstarkare kulor. Precisionen i tillverkningsprocessen är utan konkurrens och många professionella cyklister drar nytta av CeramicSpeeds låga friktion, även om det ibland står något annat i sponsoravtalet. Ska du optimera din cykel är lägre friktion ett bra steg på vägen.

Alla CeramicSpeeds vevlager finns i två varianter, både Coated och Standard. I lager som heter coated är även lagerbanan behandlad för att bli lika jämn och hård som kulorna är i alla CeramicSpeeds lager. Coated är alltså minimalt med friktion för att helt eliminera alla ursäkter. Med coated får du halva friktionen jämfört med standard. Ett vanligt vevlager bjuder på fyra gånger så mycket motstånd.

CeramicSpeed behöver ingen ytterligare presentation - världens bästa lager, tillverkade för hand i Danmark. Keramiska lager har mycket mindre friktion än traditionella och dessutom längre livslängd. Uppbackat av 6 års garanti på coated och 4 års garanti på standard.