08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

CeramicSpeed BBRight Vevlager Shimano SRAM

2 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

CeramicSpeed BBright vevlager för alla Cervelos cyklar med BBright-standard på vevlagerhylsan och Shimano mfl vevparti. Med CeramicSpeeds kullager minskar friktion och livslängden ökar. Tekniken som används ger rundare, hårdare och slitstarkare kulor. Precisionen i tillverkningsprocessen är utan konkurrens och många professionella cyklister drar nytta av CeramicSpeeds låga friktion, även om det ibland står något annat i sponsoravtalet. Ska du optimera din cykel är lägre friktion ett bra steg på vägen.

Passar ramar med BBright och 46 mm vevlagerhylsa, finns i modeller för både Shimanos 24 mm axel och SRAM med GXP 24/22,2 mm.

Alla CeramicSpeeds vevlager finns i två varianter, både Coated och Standard. I lager som heter coated är även lagerbanan behandlad för att bli lika jämn och hård som kulorna är i alla CeramicSpeeds lager. Coated är alltså minimalt med friktion för att helt eliminera alla ursäkter. Med coated får du halva friktionen jämfört med standard. Ett vanligt vevlager bjuder på fyra gånger så mycket motstånd.

CeramicSpeed PF4130 BB86/BB30 vevlager/adapter. Med detta lager kan du använda dina superstyva vevarmar med 30mm (SRAM, Rotor, Cannondale, FSA mfl) axel i en ram gjord för Shimanos pressfit-standard BB86, alltså 41mm hylsa i ramen.

CeramicSpeed behöver ingen ytterligare presentation - världens bästa lager, tillverkade för hand i Danmark. Keramiska lager har mycket mindre friktion än traditionella och dessutom längre livslängd. Uppbackat av 6 års garanti på coated och 4 års garanti på standard.