08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale Topstone Disc Ultegra Gravelcykel 2020

23 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Topstone, döpt efter en av de mest populära stigarna Topstone vid Cannondales högkvarter i Bethel, Connecticut, USA, är utvecklad med egenskaper hämtade från den populära serien Synapse. Detta gör den till en mycket mångsidig cykel perfekt för gravel, pendling eller en allsidig landsvägsracer.

Cannondale har under många år varit världsledande vad gäller aluminiumramar. I Topstone ramen har företaget arbetat med sitt lätta och styva C2 aluminium som ger en följsam och rapp ram. Gaffeln är tillverkad i kolfiber och tillsammans med den genomgående axeln ger detta en ökad komfort och en mer distinkt styrning. Topstone har också en flackare vinkel på gaffeln vilket gör den stabil vid högre hastigheter samtidigt som den är smidig vid stökigare underlag.

För att ta sig an riktiga äventyr och köra off-road klarar Topstone däck upp till 42mm bredd. Med bredare däck får du en stabilare cykel vid högre hastigheter på grusvägar. Andra kännetecken som gör denna mångsidiga cykel redo för långa äventyr är möjligheten till att montera väska på överröret, flaskställ på underröret på tre olika positioner, pakethållare bak samt pizza rack fram. Är det säsong för stänkskärmar är Topstone även förberedd för detta.

Grymma däck och hjul från WTB som har en bredare fälg optimerad för att köra slanglöst. Med Shimanos mycket kompetenta Ultegra R8000 växelgrupp och hydrauliska bromsar har du hela tiden full kontroll och får en grym känsla på cykeln.


Ram: SmartForm C2 Alloy, 142x12 thru-axle, tapered headtube, flat mount disc, StraightShot internal cable routing, multiple gear/bottle mounts
Framgaffel: Full Carbon, 55mm OutFront offset, flat mount disc, internal routing, 12x100 thru axle
Växelreglage: Shimano Ultegra hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano Ultegra hydro disc, 160/160mm RT54 rotors
Framväxel: Shimano Ultegra, braze-on
Bakväxel: Shimano Ultegra RX GS Shadow Plus
Kassett: Shimano Ultegra, 11-34, 11-speed
Kedja: KMC X11, 11-speed
Vevparti: FSA Omega ME Alloy, 46/30
Vevlager: FSA Cartridge
Hjul: WTB KOM Light i23 TCS, 28h, tubeless ready
Däck: WTB Nano TCS Light, 700 x 40c, tubeless ready
Sadel: Fabric Scoop Radius Sport, steel rails
Styrstam: Cannondale 3, 6061 alloy, 7 deg.
Styre: Cannondale 3, butted 6061 alloy, 16 deg flare drop
Sadelstolpe: Cannondale C3, 6061 Alloy, 27.2 x 350mm (44-56), 400mm (58-63)


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>