08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale Synapse Hi-Mod Ultegra Di2 Racercykel 2020

74 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale Synapse Carbon är cykeln för dig som vill ha raceprestanda men samtidigt en bekväm cykel som gör att du kan spendera långa dagar i sadeln. Ska man vara krass så är vägarna allt annat än jämna och då är en Cannondale Synapse den perfekta följeslagaren. Denna modell ger dig komfort och rapphet i ett. Perfekt för full gas både på asfalt och grus. Hi-MOD modellerna kommer med Cannondale lättaste BallisTec kolfiber som tar ramen ytterligare en nivå vad gäller vikt, rapphet och styvhet.

Cannondale uppnår den perfekta balansen mellan race och komfort genom tre steg. Det första är att man har tittat noga på kolfiber layupen och placerat lagren med kolfiber så att de effektivt filtrerar bort små vibrationer från vägbanan. Nummer två är att baktriangel och framgaffel jobbar tillsammans för att svälja små och medelstora ojämnheter. Det har man fått till genom att använda rätt form på rören med rätt layup och sort av kolfiber. Nummer tre handlar om sadelstolpe och sadelrör. Genom en tunnare design av sadelstolpen och ett sadelrör, med lite plattare form, får man en enhet som effektivt sväljer medelstora och stora ojämnheter.

Utrustad med Shimano Ultegra Di2 grupp som ger en rapp och exakt växling genom ett enkelt knapptryck. Med kompakt utväxling (50/34) och 11-34t kassett tar du dig uppför de brantaste av backar utan problem. De hydrauliska skivbromsarna har en direkt och kraftfull bromsverkan som tar oavsett väder. Tillsammans med grymma och lätta kolfiberhjul kommer denna cykel inte bara med champagne på ramen utan kanske till och med leder till en flaska på podiet.


Ram: BallisTec Hi-MOD Carbon, Di2 ready, SAVE, BB30a, flat mount, 12mm thru axle, internal cable routing, removable fender bridge
Framgaffel: BallisTec Hi-MOD Carbon, SAVE, integrated crown race, 12x100mm thru-axle, internal routing
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano Ultegra Di2 hydro disc, 160/140mm RT800 rotors
Framväxel: Shimano Ultegra Di2, braze-on
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2 RX
Kassett: Shimano Ultegra, 11-34, 11-speed
Kedja: Shimano HG701, 11-speed
Vevparti: HollowGram, BB30a w/ OPI SpideRing, 50/34t
Vevlager: Cannondale BB30
Hjul: HollowGram 45 SL KNØT, Carbon, 20h front, 24h rear, 45mm deep, 21mm ID, tubeless ready
Däck: Vittoria Corsa, 700 x 28c
Sadel: Fabric Scoop Shallow Race, titanium rails
Styrstam: All-New HollowGram SAVE, alloy -6 deg.
Styre: HollowGram SystemBar SAVE, Carbon, 8 deg. pitch adjust
Sadelstolpe: Cannondale 2, UD Carbon, 25.4 x 350mmHerr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>