08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale Synapse Hi-Mod RED eTap AXS Racercykel 2020

114 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale Synapse Carbon är cykeln för dig som vill ha raceprestanda men samtidigt en bekväm cykel som gör att du kan spendera långa dagar i sadeln. Ska man vara krass så är vägarna allt annat än jämna och då är en Cannondale Synapse den perfekta följeslagaren. Denna modell ger dig komfort och rapphet i ett. Perfekt för full gas både på asfalt och grus. Hi-MOD modellerna kommer med Cannondale lättaste BallisTec kolfiber som tar ramen ytterligare en nivå vad gäller vikt, rapphet och styvhet.

Cannondale uppnår den perfekta balansen mellan race och komfort genom tre steg. Det första är att man har tittat noga på kolfiber layupen och placerat lagren med kolfiber så att de effektivt filtrerar bort små vibrationer från vägbanan. Nummer två är att baktriangel och framgaffel jobbar tillsammans för att svälja små och medelstora ojämnheter. Det har man fått till genom att använda rätt form på rören med rätt layup och sort av kolfiber. Nummer tre handlar om sadelstolpe och sadelrör. Genom en tunnare design av sadelstolpen och ett sadelrör, med lite plattare form, får man en enhet som effektivt sväljer medelstora och stora ojämnheter.

SRAM Red eTap AXS trådlösa grupp är det senaste i komponentväg och är mycket mer än ett extra drev på kassetten. Med en 12-delad grupp har Sram Red eTap AXS gått över till en 46/33t utväxling fram och 10/33t på kassetten. Detta gör att du får i princip både kompakt (50/34) och raceutväxlingen (52/36) på en och samma drivlina. Sram har även ökat storleken på trissorna på bakväxeln för effektivare växlingar och slimmat designen på framväxeln för att ge plats för bredare däck. Utrustad med Sram Red eTap AXS hydrauliska skivbromsar som är exemplariska i alla väder samt lätta och snabba kolfiberhjul från deras in-house märke KNØT. Detta tillsammans med en riktigt fin geometri ger dig en bekväm och rapp cykel som kan ta dig hur långt som helst.


Ram: Synapse Disc, BallisTec Hi-MOD Carbon, Di2 ready, SAVE, BB30a, flat mount, 12mm thru axle, internal cable routing, removable fender bridge
Framgaffel: Synapse Disc, BallisTec Hi-MOD Carbon, SAVE, integrated crown race, 12x100mm thru-axle, internal routing
Växelreglage: SRAM RED eTap AXS HRD, 2x12
Bromsar: SRAM RED eTap AXS HRD, 160/160mm Centerlock rotors
Framväxel: SRAM RED eTap AXS, braze-on
Bakväxel: SRAM RED eTap AXS
Kassett: SRAM XG-1290, 10-33, 12-speed
Kedja: SRAM RED, 12-speed
Vevparti: SRAM RED Carbon 46/33t
Vevlager: SRAM RED DUB PF30
Hjul: HollowGram KNØT 45 SL, Carbon, 20h front, 24h rear, 45mm deep, 21mm ID, tubeless ready
Däck: Vittoria Corsa, 700 x 28c
Sadel: Fabric Scoop Shallow Pro, carbon rails
Styrstam: All-New Cannondale SAVE Stem, alloy
Styre: All-New Cannondale SAVE Carbon
Sadelstolpe: Cannondale SAVE Carbon, 25.4 x 350mmHerr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.
Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>