Laddar...
Varumärke: CANNONDALE

Cannondale Synapse Carbon 2 RL Ultegra Racercykel 2022

EAN -
Art Nr -
Reapris 39 999,00 kr Ordinarie pris 49 999,00 kr
Cannondale Synapse Carbon 2 RL är cykeln för dig som vill ha raceprestanda men samtidigt föredrar komfort och funktion för både långa och korta dagar i sadeln. Försedd med ett smidigt och genialiskt batteripack som försäkrar stabila och starka lampor fram och bak så du slipper lägga vikt i det. Ska man även vara krass så är vägarna allt annat än jämna och då är en Cannondale Synapse din perfekta följeslagare. Denna modell står för komfort, funktion och rapphet i ett. Alltid redo och perfekt för full gas både på asfalt och grus.

Cannondale uppnår den perfekta balansen mellan race och komfort genom tre steg. Det första är att man har tittat noga på kolfiber-layupen och placerat lagren med kolfiber så att de effektivt filtrerar bort små vibrationer från vägbanan. Nummer två är att baktriangel och framgaffel jobbar tillsammans för att svälja små och medelstora ojämnheter. Det har man fått till genom att använda rätt form på rören med rätt layup och sort av kolfiber. Nummer tre handlar om sadelstolpe och sadelrör. Genom en tunnare design av sadelstolpen och ett sadelrör, med lite plattare form, får man en enhet som effektivt sväljer medelstora och stora ojämnheter.

Forskning visar att den vanligaste orsaken till allvarliga cykelolyckor är påkörningar bakifrån. Här har Cannondale tänkt till och utrustat Synapse med en Smartsense Garmin varia-sensor som läser av och varnar för närmande fordon bakifrån. Smartsense gör att du kan cykla smartare med ökad uppmärksamhet tack vare den bakåtseende radarn monterad under sadeln, även försedd med en lampa. Sensorn kommunicerar med en enhet på styret men kan även synkas med din garmin alternativt telefon för en mer detaljerad vy. Läser av ett avstånd på 140 meter samt varnar både dig och bilisten genom dess intensivare ljus vid reaktion. Känn dig säker på cykeln i alla miljöer genom direkta varningar med både bild och ljud.

Shimano Ultegra står för skarpa och distinkta växlingar tillsammans med förträfflig bromsverkan i alla väderförhållanden. Egenskaper som design och känsla är också inbakat för en komplett cykelupplevelse utöver det vanliga. En generös utväxling försäkrar prestanda och hög funktion i bergen som på plattare äventyr medan diskreta skärmfästen håller dig torr under de blötare månaderna. Det smidiga batteripacket sitter diskret längst underröret och förser energi till lampan fram lika så radarn och lampan bak. Synapse riktigt fina geometri, känsla och funktion resulterar i en bekväm, rapp och kapabel raket som kan ta dig hur långt som helst.


Ram: Synapse Carbon, SmartSense enabled, Proportional Response size-specific design, BSA threaded BB, flat mount, 12x142mm thru-axle, thru-tube internal cable routing with Switch Plate, removable fender bridge, hidden rack/fender mounts
Framgaffel: Synapse Carbon, integrated crown race, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano Ultegra, 2x11
Bromsar: Shimano Ultegra hydraulic disc, 160/160mm RT800 rotors
Framväxel: Shimano Ultegra, braze-on
Bakväxel: Shimano Ultegra GS
Kassett: Shimano Ultegra HG800, 11-34, 11-speed
Kedja: Shimano HG701, 11-speed
Vevparti: Shimano Ultegra, BSA, 50/34
Hjul: Fulcrum Rapid Red 900
Däck: Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700 x 30c, reflective
Sadel: Fizik Aliante Delta, S-alloy rails
Styrstam: Cannondale 2, 6061 Alloy, 31.8, 7°
Styre: Cannondale 2, 7050 alloy, Compact
Sadelstolpe: Cannondale 3 SmartSense, 6061 Alloy, 27.2 x 350mm (48-56), 400mm (58-61)Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.