✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale SuperSix EVO Ultegra Racercykel 2018

25 399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

En bra racer ram får inte vara för styv för då blir den inte följsam och är den för följsam så kanske den inte är styv nog. Det här är vad ingenjörer som designar cyklar brottas med varje dag. Ingenjörerna på Cannondale har lyckats så bra att Supersix Evo hyllas av cyklister och press världen över för sin följsamhet, åkkänsla, rapphet, styvhet, komfort och kontroll. För att uppnå det här krävs mycket förståelse och erfarenhet av material och hur en cykel beter sig i olika situationer.

Cannondale uppnår den här perfekta balansen med hjälp av Ballistec kolfiber teknik för att uppnå rätt styvhet och form av rör på rätt plats på cykeln. För att göra sina ramar ännu vassare använder de sig av Speed Save teknologi där rören formas på rätt sätt med rätt kolfiberlayup för att få följsamhet där det krävs och styvhet där det krävs. En cykel som effektivt följer underlaget och absorberar micro vibrationer har lägre rullmotstånd och bättre kontroll i kurvor. Som avslutning så har Cannondale även arbetat hårt med aerodynamiken med TAP (Truncated Aero Profile) teknologi som minskar motståndet med 6 W.

Cannondale Supersix Evo TAP (Truncated Aero Profile) är en av de nya funktionerna och aerodynamiken spelar stor roll för hur snabbt man kan cykla. Genom att göra små förändringar på ramrörens form har Cannondale lyckats att spara 6 W jämfört med den gamla ramen. Kombinera detta med Ballistec teknologi i designen av ramrören för bästa prestanda och styvhet och med Speed Save teknologin för bästa vibrationsdämpning, stötupptagning och följsamhet mot vägbanan, så har du en ram som levererar varje gång du cyklar.

Denna ram levereras i kombination med Shimanos nyutvecklade och högpresterande grupp Ultegra R8000 som ger en cykel som levererar körglädje, kontroll, komfort, säkerhet och rapphet till ett grymt pris.


Ram: SuperSix EVO, BallisTec Carbon, SAVE
Framgaffel: SuperSix EVO, BallisTec Carbon, SAVE
Växelreglage: Shimano Ultegra R8000
Bromsar: Shimano Ultegra R8000
Framväxel: Shimano Ultegra R8000
Bakväxel: Shimano Ultegra R8000
Kassett: Shimano 105, 11-28, 11-speed
Kedja: Shimano HG601, 11-speed
Vevparti: Cannondale Si, BB30a, FSA rings, 52/36
Vevlager: Cannondale Alloy Pressfit30A
Hjul: Mavic Aksium WTS
Däck: Schwalbe Lugano, folding, 700x25c
Sadel: Selle Royal Seta S1
Styrstam: Cannondale C2, 7050 Alloy, 31.8, 6 deg.
Styre: Cannondale C2, 2014 Alloy, Compact
Sadelstolpe: Cannondale C3, 6061 Alloy, 25.4x350mm

Vill du köpa cykel från vår webshop? Klicka här

Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dej och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cyklen. Är storleken rätt? Passar komponenterna dej? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av en av våra butiker: ring eller maila oss så hjälper vi dej med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>