08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale SuperSix Evo Ultegra Race Racercykel 2019

Ordinarie pris 38 999 kr

Special Price 32 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

En bra racer ram får inte vara för styv för då blir den inte följsam och är den för följsam så är den oftast inte styv nog. Det här är vad ingenjörer som designar cyklar brottas med varje dag. Ingenjörerna på Cannondale har lyckats så bra att Supersix Evo hyllas av cyklister och press världen över. Egenskaper som för följsam, fin åkkänsla, rapphet, styvhet, komfort och kontroll beslkriver denna cykel på ett bra sätt. För att framhäva dessa egenskaper krävs mycket förståelse och erfarenhet av material och hur en cykel beter sig i olika situationer.

Cannondale uppnår den här perfekta balansen med hjälp av Ballistec kolfiber teknik för att uppnå rätt styvhet och form av rör på rätt plats på cykeln. För att göra sina ramar ännu vassare använder de sig av Speed Save teknologi där rören formas på rätt sätt med rätt kolfiberlayup för att få följsamhet där det krävs och styvhet där det krävs. En cykel som effektivt följer underlaget och absorberar micro vibrationer har lägre rullmotstånd och bättre kontroll i kurvor. Som avslutning så har Cannondale även arbetat hårt med aerodynamiken med TAP (Truncated Aero Profile) teknologi som minskar motståndet med 6 W.

Cannondale Supersix Evo TAP (Truncated Aero Profile) är en av de nya funktionerna och aerodynamiken spelar stor roll för hur snabbt man kan cykla. Genom att göra små förändringar på ramrörens form har Cannondale lyckats att spara 6 W jämfört med den gamla ramen. Kombinera detta med Ballistec teknologi i designen av ramrören för bästa prestanda och styvhet och med Speed Save teknologin för bästa vibrationsdämpning, stötupptagning och följsamhet mot vägbanan, så har du en ram som levererar varje gång du cyklar.

Denna ram levereras i kombination med Shimanos nyutvecklade och högpresterande grupp Ultegra 8000 tillsammans med Cannondales egna styva Hologram hjul. Denna kombo ger en cykel som levererar körglädje, kontroll, komfort, säkerhet och rapphet till ett grymt pris.

Ram: SuperSix EVO, BallisTec Carbon, Di2 Compatible, SAVE, PressFit BB30
Framgaffel: SuperSix EVO, BallisTec Carbon, SAVE, integrated crown race, 1-1/8" to 1-1/4" steerer
Växelreglage: Shimano Ultegra 8000
Bromsar: Shimano Ultegra 8000
Framväxel: Shimano Ultegra 8000
Bakväxel: Shimano Ultegra 8000
Kassett: Shimano 105, 11-30
Kedja: Shimano HG601
Vevparti: Cannondale HollowGram Si, BB30a w/ Power2Max NG Eco Power Meter and FSA rings, 50/34
Vevlager: Cannondale Alloy PressFit30
Hjul: Cannondale HollowGram Si Carbon
Däck: Vittoria Rubino Pro Speed, 700 x 25c
Sadel: Prologo Nago EVO PAS T2.0
Styrstam: Cannondale C1 Ultralight, 7050 Alloy, 31.8, 7°, Integrated Garmin mount
Styre: C1 Ultralight, 7050 Alloy, Compact
Sadelstolpe: C2, UD Carbon, 25.4 x 350mm


Vid köp av denna cykel ingår bikefit och livstids fri servicegaranti.

*Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.