08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale SuperSix EVO HI-MOD Disc Ultegra Racercykel 2021 Replica

60 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale har utan tvekan satt ribban högt de senaste åren med deras enormt omtyckta SuperSix. Helt nydesignad och aerodynamiskt optimerad med samma utmärkta kännetecknande känsla och respons. Aldrig har det varit så enkelt att utmana klubbkompisen på både rakan och uppför bergen med samma cykel. Njut av hela 30 watts besparing genom lånande aerodynamiska inslag från Cannondales andre aeroriddare SystemSix, jämfört med tidigare modell. Sparandet av kraft som verkligen gör skillnad genom dess enastående form och aerodynamiska fördelar. Samtidigt som äntligen aerodynamik associeras med lättvikt och komfort. Hi-MOD modellen kommer med Cannondales lättaste BallisTec kolfiber som tar ramen ytterligare en nivå vad gäller vikt, rapphet och styvhet.

Ramen består av noga konstruerade former, ytterst funktionell och stilren invändig kabeldragning samt sänkta bakstag. Cannondale HollowGram KNØT styr- och styrstamskombo döljer kablar och förbättrar cykelns aerodynamik, följsamhet och komfort avsevärt tillsammans med de sänkta bakstagen. Cykeln är försedd med dold sadelstolpsklämma och en aerodynamisk sadelstolpe. Denna kombination har gjort SuperSix EVO Hi-MOD hela 18% mer komfortabel än tidigare SuperSix modell. Om än mer optimerad komfort önskas klarar ramen upp till 30mm däck utan problem.

Dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.

Är du på jakt efter en lätt klättrarcykel som flyger uppför backen men samtidigt skär genom vinden på rakorna och nedför? Då har du hittat rätt. Nya SuperSix EVO Hi-MOD har klockrena egenskaper som lättvikt, rapp, otroligt bekväm samt bjuder på enastående aerodynamik.


Ram: BallisTec Hi-MOD Carbon, integrated cable routing w/ Switchplate, 12x142 Speed Release thru-axle, SAVE, PF30a, flat mount disc, integrated seat binder
Framgaffel: BallisTec Hi-MOD Carbon, SAVE, 12x100mm Speed Release thru-axle, flat mount disc, internal routing, 55mm offset (47-54cm) 45mm offset (56-62cm)
Växelreglage: Shimano Ultegra hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano Ultegra hydro disc, 160/160mm RT800 rotors
Framväxel: Shimano Ultegra
Bakväxel: Shimano Ultegra GS
Kassett: Shimano Ultegra 11-30 11d
Kedja: Shimano HG701, 11d
Vevparti: Cannondale HollowGram, BB30a, OPI SpideRing 50/34t
Vevlager: Cannondale Alloy PressFit30
Hjul: HollowGram 45 KNØT, Carbon, 45mm profil, tubeless ready
Däck: Vittoria Rubino Pro 700x25
Sadel: Prologo Dimension NDR, Tirox rails
Styrstam: HollowGram KNØT, Alloy w/ cable cover -6°
Styre: HollowGram SAVE SystemBar, Carbon, 8 deg. pitch adjust
Sadelstolpe: HollowGram 27 SL KNØT, Carbon, 2 bolt clamp, 330mm, 0mm offset (44-48cm), 15mm offset (51-62cm)Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>