08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale SuperSix Evo Hi-MOD Disc Dura Ace Racercykel 2020

77 799 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale har nu tagit steget längre och verkligen gått till grunden för att förbättra den redan utmärkta modellen SuperSix. Den nya SuperSix EVO kommer nu med aerodynamiska inslag lånat från deras raket SystemSix och minskat luftmotståndet med 30% jämfört med den föregående SuperSix. Hi-MOD modellerna kommer med Cannondale lättaste BallisTec kolfiber som tar ramen ytterligare en nivå vad gäller vikt, rapphet och styvhet.

Ramen har bland annat fått aerodynamiska former, invändig kabeldragning samt sänkta bakstag. HollowGram KNØT styr- och styrstamskombon döljer kablar och förbättrar cykelns aerodynamik och följsamhet. De sänkta bakstagen bidrar till ökad komfort och förbättrar aerodynamiken. Cykeln är försedd med dold sadelstolpsklämma och en ny aerodynamisk sadelstolpe. Denna kombination har gjort nya SuperSix Evo hela 18% mer komfortabel. Om inte det skulle räcka så klarar den nya ramen upp till 30mm däck utan problem.

Dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.

Är du på jakt efter en lätt klättrarcykel som flyger uppför backen men som samtidigt skär genom vinden på rakorna och nedför så har du hittat rätt. Nya SuperSix EVO Hi-MOD har egenskaper som lättvikt, rapp, aerodynamisk och bekväm. Utrustad med Shimanos toppgrupp Dura Ace med hydrauliska skivbromsar som ger perfekt växling och full kontroll. De 45mm höga kolfiberhjulen från HollowGram skär genom luften och medför en grym känsla.

Vevpartiet kommer förberett med en Power2max NG Eco wattmätare som kan aktiveras via deras hemsida.


Ram: All-New, BallisTec Hi-MOD Carbon, integrated cable routing w/ Switchplate, 142x12 Speed Release thru-axle, SAVE, PF30a, flat mount disc, integrated seat binder
Framgaffel: All-New, BallisTec Hi-MOD Carbon, SAVE, integrated crown race, 12x100mm Speed Release thru-axle, flat mount disc, internal routing, 55mm offset (47-54cm) 45mm offset (56-62cm)
Växelreglage: Shimano Dura-Ace hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano Dura Ace hydro disc, 160/140mm RT800 rotors
Framväxel: Shimano Dura-Ace, braze-on
Bakväxel: Shimano Dura-Ace
Kassett: Shimano Ultegra, 11-30, 11-speed
Kedja: Shimano HG701, 11-speed
Vevparti: HollowGram w/ pre-installed power2max NG Eco Power Meter (not activated), BB30a, FSA rings, 52/36
Vevlager: Cannondale Alloy PressFit30
Hjul: HollowGram 45 KNØT, Carbon, 20h front, 24h rear, 45mm deep, 21mm ID, tubeless ready
Däck: Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700 x 25c
Sadel: Prologo Dimension NDR, 143mm width, Tirox rails
Styrstam: All-New HollowGram KNØT, alloy w/ cable cover, -6 deg.
Styre: HollowGram SystemBar SAVE, Carbon, 8 deg. pitch adjust
Sadelstolpe: All-New HollowGram 27 SL KNØT, carbon, 2 bolt clamp, 330mm


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>