08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale SuperSix Evo Disc Ultegra Racercykel 2022 Svart

Ordinarie pris 52 999 kr

Special Price 46 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale har utan tvekan satt ribban högt de senaste åren med deras enormt omtyckta SuperSix. Helt nydesignad och aerodynamiskt optimerad med samma utmärkta kännetecknande känsla och respons. Aldrig har det varit så enkelt att utmana klubbkompisen på både rakan och uppför bergen med samma cykel. Njut av hela 30 watts besparing genom lånande aerodynamiska inslag från Cannondales andre aeroriddare SystemSix, jämfört med tidigare modell. Sparandet av kraft som verkligen gör skillnad genom dess enastående form och aerodynamiska fördelar. Samtidigt som äntligen aerodynamik associeras med lättvikt och komfort.

Ramen består av noga konstruerade former, ytterst funktionell och stilren invändig kabeldragning samt sänkta bakstag. Cannondale HollowGram KNØT styr- och styrstamskombo döljer kablar och förbättrar cykelns aerodynamik, följsamhet och komfort avsevärt tillsammans med de sänkta bakstagen. Cykeln är försedd med dold sadelstolpsklämma och en aerodynamisk sadelstolpe. Denna kombination har gjort SuperSix EVO hela 18% mer komfortabel än tidigare SuperSix modell. Om än mer optimerad komfort önskas klarar ramen upp till 30mm däck utan problem.

Dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.

Är du på jakt efter en lätt klättrarcykel som flyger uppför backen men samtidigt skär genom vinden på rakorna och nedför? Då har du hittat rätt. Nya SuperSix EVO har klockrena egenskaper som lättvikt, rapp, otroligt bekväm samt bjuder på enastående aerodynamik.


Ram: BallisTec Carbon, integrated cable routing w/ Switchplate, 142x12 Speed Release thru-axle, SAVE, PF30a, flat mount disc, integrated seat binder
Framgaffel: BallisTec Carbon, SAVE, 12x100mm Speed Release thru-axle, flat mount disc, internal routing, 55mm offset (47-54cm) 45mm offset (56-62cm)
Växelreglage: Shimano Ultegra hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano Ultegra hydro disc, 160/160mm RT800 rotors
Framväxel: Shimano Ultegra, braze-on
Bakväxel: Shimano Ultegra
Kassett: Shimano 105, 11-32, 11-speed
Kedja: Shimano HG601, 11-speed
Vevparti: Cannondale 1, BB30a, 50/34t
Vevlager: Cannondale Alloy PressFit30
Hjul: HollowGram 35, Carbon, 35mm deep, 19mm IW, tubeless ready
Däck: Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700 x 25c
Sadel: Prologo Nago RS STN
Styrstam: HollowGram KNØT, Alloy w/ cable cover, -6°
Styre: HollowGram SAVE SystemBar, Carbon, 8 deg. pitch adjust
Sadelstolpe: HollowGram 27 SL KNØT, Carbon, 2 bolt clamp, 330mmHerr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.