08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale SuperSix EVO Disc Ultegra Di2 Racercykel 2022 Silver

Ordinarie pris 78 999 kr

Special Price 70 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale har utan tvekan satt ribban högt de senaste åren med deras enormt omtyckta SuperSix EVO. Moderniserad och aerodynamiskt optimerad med samma utmärkta kännetecknande känsla och respons. Aldrig har det varit så enkelt att utmana klubbkompisen på både rakan och uppför bergen med samma cykel. Njut av hela 30 watts besparing genom lånande aerodynamiska inslag från Cannondales andre aeroriddare SystemSix, jämfört med tidigare modell. Sparandet av kraft som verkligen gör skillnad genom dess enastående form och aerodynamiska fördelar. Samtidigt som äntligen aerodynamik associeras med lättvikt och komfort.

Ramen består av noga konstruerade former, ytterst funktionell och stilren invändig kabeldragning samt sänkta bakstag. Cannondale HollowGram KNØT styr- och styrstamskombo döljer kablar och förbättrar cykelns aerodynamik, följsamhet och komfort avsevärt tillsammans med de sänkta bakstagen. Cykeln är försedd med dold sadelstolpsklämma och en aerodynamisk sadelstolpe. Denna kombination har gjort SuperSix EVO hela 18% mer komfortabel än tidigare SuperSix modell. Om än mer optimerad komfort önskas klarar ramen upp till 30mm däck utan problem.

Dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna.
Är du på jakt efter en lätt klättrarcykel som flyger uppför backen men samtidigt skär genom vinden på rakorna och nedför? Då har du hittat rätt. SuperSix EVO står för klockrena egenskaper som lättvikt, rapp, otroligt bekväm samt bjuder på enastående aerodynamik.

Utrustad med det allra senaste från världsledande Shimano. 12-delade Ultegra R8100 Di2 levererar och imponerar stort utifrån en redan perfekt föregående grupp. Nya framväxeln är 45% snabbare medan bakväxeln växlar hela 58% snabbare. Den blixtsnabba och pålitliga semitrådlösa kommunikationen frigör reglagen. Helt enkelt snabbare, snyggare samt avsevärt smidigare vid montering och underhåll. Överlägsen bromsverkan i alla väderförhållanden som resulterar i att du kan cykla fortare med ökat självförtroende.
De 45mm höga HollowGram KNØT kolfiberhjulen ger en grym åkkvalité som möts med ypperlig aerodynamik. En snabb cykel vare sig det är plattan i mattan eller bergsklättring som gäller.


Ram: BallisTec Carbon, integrated cable routing w/ Switchplate, 142x12 Speed Release thru-axle, SAVE, PF30a, flat mount disc, integrated seat binder
Framgaffel: BallisTec Carbon, SAVE, 12x100mm Speed Release thru-axle, flat mount disc, internal routing, 55mm offset (47-54cm) 45mm offset (56-62cm)
Växelreglage: Shimano Ultegra ST-R8170 Di2 Hydraulic
Bromsar: Shimano Ultegra BR-R8170, RT-MT800 Rotors (160/140mm)
Framväxel: Shimano Ultegra FD-R8150 Di2
Bakväxel: Shimano Ultegra RD-R8150 Di2
Kassett: Shimano Ultegra R8100 11-30t 12sp
Kedja: Shimano Ultegra M8100 12sp
Vevparti: Shimano Ultegra FC-R8100 50-34t
Hjul: HollowGram 45 KNØT, Carbon, 45mm profil, tubeless ready
Däck: Vittoria Rubino Pro 700x25
Sadel: Fizik Argo 150mm
Styrstam: HollowGram KNØT, Alloy w/ cable cover -6°
Styre: HollowGram SAVE SystemBar, Carbon, 8 deg. pitch adjust
Sadelstolpe: HollowGram 27 SL KNØT, Carbon, 2 bolt clamp, 330mm, 0mm offset (44-48cm), 15mm offset (51-62cm)Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.