08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale Moterra SE El-mtb Testcykel 2018

Ordinarie pris 56 199 kr

Special Price 35 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Nu säljer vi våra test/democyklar till riktigt bra priser! Vissa är testcyklade och vissa har bara varit demo i butiken.

E-mtb från amerikanska Cannondale. Moterra SE är ett av Cannondales bidrag till den snabbt växande skara skogscyklar med elmotor. Cannondale har valt att samarbeta med Bosch som tillverkar motorn, känslan och motorns återkoppling är anpassad för att kännas så lik helt muskeldriven cykling som möjligt. Motorn driver med 250 watt och ramen är byggd för att batteriet ska placeras centralt nära motorn för att optimera viktfördelningen. SE är byggd för att passa bra på typisk svensk stig, 140 mm slaglängd fram och 130 bak i kombination med en potent motor erbjuder massor av kul cykling.

Specifikationen och ramgeometrin är anpassad för tekniska stigar och allmän nöjescykling. Sadelstolpen är självklart höj och sänkbar från styret. Framgaffeln är en Fox Performance 34. Även baktill sköts dämpningen av en Fox Performance Float. Växlarna är SRAMs specialgrupp för elcyklar, EX1 är anpassad på de krav som en elmotor ställer i form av exakta växlingar även med den extra belastningen som motorn tillför. Bromsarna är SRAM Guide RE också här har SRAM lyckats se till elcykelns speciella behov. Motorn är en Bosch CX 250W och batteriet ett Bosch 500Wh. Däcken är på Moterra SE extra feta för att kunna bjuda på lite extra grepp när det behövs, hela 2,85 tum breda.

Cannondale har lyckats bygga en elcykel för skogen som gör det möjligt för fler att ta sig ut men som även lockar erfarna cyklister. Det mest fantastiska med en elcykel i skogen är att det går att köra snabbare i nästan alla situationer, många duktiga cyklister säger sig bli minst lika trötta efter en tur med motor, men det har helt säkert också gått snabbare.


Ram: Moterra SE 130 mm C1 Aluminium
Bakdämpare: Fox Performance Float
Framgaffel: Fox Float 140 mm
Växelreglage: SRAM EX1
Bromsar: SRAM Guide RE
Bakväxel: SRAM EX1
Kassett: SRAM XG 899 8-delad 11-48
Kedja: SRAM PC1110
Vevparti: Cannondale EC3 15t
Motor: Bosch CX 250W
Batteri: Bosch 500Wh
Hjul: WTB i29
Däck: Onza Canis 27,5x2,85
Sadel: Fabric Scoop Elite
Styrstam: Cannondale C3 Alloy
Styre: Cannondale C3 alu
Sadelstolpe: TransX Dropper


*Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.