08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Cannondale CAAD13 Disc 105 Dam Racercykel 2020

22 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Cannondale har länge förknippats med aluminiumracers i toppklass. Med nya CAAD13 Disc kan man verkligen se stor utveckling och otroliga liknelser med deras kolfibervärsting SuperSix EVO. Likheter som bland annat formen på rören, sänkta bakstag som förbättrar aerodynamik och komfort samt invändig kabeldragning i ram och gaffel. Ramen är försedd med dold sadelstolpsklämma och en ny aerodynamisk sadelstolpe. Denna kombination har gjort nya CAAD13 otroligt mer komfortabel. Om inte det skulle räcka så klarar den nya ramen upp till 30mm däck utan problem och fästen för montering av heltäckande skärmar förhindrar stänk på dig och dina kompisar i klungan.

Ramen har dubbla monteringsmöjligheter av flaskhållare på underröret. Välj mellan en mer aerodynamisk lägre placering om du kör singelflaska eller en högre traditionell montering som ger plats för två flaskor för de lite längre turerna. Allt detta och lite till bidrar till 30% reducering av luftmotstånd jämfört med deras tidigare modell CAAD12 enligt Cannondale, som kallar CAAD13 en aluminiumvariant av Supersix EVO.

Shimano 105-grupp med broms- och växlingskomponenter ger bromsverkan som nyper oavsett förhållanden och växlingar som är rappa och distinkta. Med egenskaper som design och känsla hämtade från toppgrupperna Ultegra och Dura Ace gör Shimano 105 till en mycket prisvärd grupp.

CAAD13 utmanar traditionella racers, kolfiber som aluminium. Om du är ute efter en alert, bekväm och mångsidig cykel för ett grymt pris så är det här cykeln för dig.


Ram: All-New, SmartForm C1 Premium Alloy, integrated cable routing w/ Switchplate, SAVE, BB30a, 142x12 Speed Release thru-axle, Di2 Ready, flat-mount disc
Framgaffel: All-New, BallisTec Carbon, SAVE, Speed Release 12x100mm thru-axle, flat mount disc, internal routing, 55mm offset
Växelreglage: Shimano 105 hydro disc, 2x11
Bromsar: Shimano 105 hydro disc, 160/160mm RT54 rotors
Framväxel: Shimano 105, braze-on
Bakväxel: Shimano 105 GS
Kassett: Shimano 105, 11-30, 11-speed
Kedja: Shimano HG601, 11-speed
Vevparti: Cannondale 1, BB30a, FSA rings, 50/34
Vevlager: Cannondale BB30
Hjul: RD 2.0, 28h (F) Formula CL-712, 12x100mm centerlock (R) Formula RXC-400, 12x142 centerlock
Däck: Vittoria Rubino Pro Bright Black, 700 x 28c
Sadel: Prologo Kappa Dea RS
Styrstam: Cannondale 3, 6061 alloy, 31.8, 7 deg.
Styre: Cannondale 3, 6061 alloy, Compact
Sadelstolpe: All-New HollowGram 27 KNØT, Alloy, 2 bolt clamp, 330mm


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
Cannondale har samma geometri på dam- respektive herrcyklar. Skillnaden är oftast att på en dammodell sitter det en lite bredare sadel och att de kan finnas i mindre ramstorlekar (t.ex 44cm).

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är man eller kvinna. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.Inte köpbar i vår webshop. Klicka här

Denna cykel eller produkt är inte köpbar online. Självklart kan du köpa en cykel av oss oavsett var i Sverige du bor, vi skickar över hela landet. Däremot säljer vi inte cyklar direkt i vår webbshop. Vi tycker att ett cykelköp är så pass viktigt att vi vill prata med dig och veta mer om dina önskemål och hur du har kommer att använda cykeln. Är storleken rätt osv? Vill du köpa en cykel av oss men inte bor i närheten av vår butik: ring eller maila oss så hjälper vi dig med att hitta rätt cykel!
Ingår vid cykelköp:
BIKEFIT
BIKEFIT

Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador. 
Läs mer >>

SERVICEGARANTI
LIVSTIDS SERVICEGARANTI

Garanterar att din cykel alltid är i toppskick. 
Läs mer >>

VÄRDECHECK
VÄRDECHECK

För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för. 
Läs mer >>

AVBETALNING
AVBETALNING

Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>