08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BMC URS Three GRX Gravelcykel 2020

43 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Gravel är här för att stanna. Det visste BMC när de lanserade Unrestricted (URS) och gick därför all in.
Med noga genomtänkta lösningar och vinnande koncept från bland annat deras mountainbikes utformades URS till en redo för allt maskin.

Den bekväma D-formade sadelstolpen och de 42mm breda däcken tillsammans med MTT (Micro Travel Technology) resulterar i att URS bakdel är extremt bekväm och följsam. Med MTT ersätts en del av bakstagen med en dämparteknik som ger 10mm dämpning. En teknik för att öka bakhjulets följsamhet och bibehålla grep med marken. Så du kan fokusera på cykla och överlåta mer åt cykeln.

Med ett längre överrör, en kortare styrstam och en flack gaffelvinkeln sätter URS geometri dig i en aggressiv position med full kontroll och med styrning som svarar snabbt. GRX är nya växelgruppen från Shimano som är framtagen för gravel och adventure biking. Med rapp och direkt växling och pålitliga bromsar gör den URS THREE redo för helgens utmaningar.

Ramen är utrustad med fästen för skärmar och pakethållare, tre flaskor samt fäste för ramväska på överröret. För cyklisten som vill ta steget längre så fungerar URS med däck upp till 45mm och dropper post. Vad än ditt äventyr kräver av din URS så är möjligheterna många.


Ram: URS, 01 Premium Carbon, TCC Gravel, Micro Travel Technology, PF86 bottom bracket, Flat Mount, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: URS 01 Premium Carbon, Flat Mount, Integrated Cockpit, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: GRX RX600
Bromsar: GRX RX400, RT64 Rotors (180/160)
Bakväxel: Shimano GRX RX812
Kassett: Shimano Deore SLX, 11-42T
Kedja: Shimano HG601
Vevparti: Shimano GRX RX600, 40T
Hjul: Mavic Allroad Disc
Däck: WTB Resolute 700x42mm
Sadel: WTB SL8 Race 142
Styrstam: BMC ICS 01 - Integrated Cockpit Design, w/ computer and camera mount
Styre: Easton EA70 AX
Sadelstolpe: URS D-Shape Carbon, 15mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.