Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Timemachine 02 Two 105 Tempocykel Triathloncykel 2021

EAN -
Art Nr -
Reapris 21 999,00 kr Ordinarie pris 27 499,00 kr
På tempolopp och triathlon är det bara du och cykeln. Det finns ingen klunga att skydda sig från vinden i. Det gäller att både du och cykeln är maxad i rätt position och är så aerodynamisk som möjligt. BMC har tagit fram Timemachine som är just det.

Med en noga konstruerad ram som är både stabil i kantvind och grymt snabb på rakan kan du känna dig bekväm i din aeroposition och fokusera på rundtrampet. Trots allt så blåser det ju inte bara rakt framifrån.

BMC lägger mycket fokus på P2P vilket är deras Position-to-Preform system. Med dubbla sadelstolpsfästen kan du enkelt ställa in din perfekta sadelposition utan att äventyra aerodynamiken och din tävlingsgren. Traditionellt styre och styrstam för att kunna montera nästintill alla styren och styrstamskombinationer för din bästa möjliga position. För sitter du bra, presterar du bra..

År av noggrann research om vad multisport-atleter kräver av sin utrustning har lett till BMC Timemachines enastående ramkonstruktion och dess förfinade aerodynamiska fördelar.

BMCs noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Shimano 105-grupp med direct mount bromsar som nyper till ordentligt och växlingar som är rappa och distinkta. Egenskaper som design och känsla hämtade från toppgrupperna Ultegra och Dura Ace gör Shimano 105 till en mycket prisvärd grupp.


Ram: Aerodynamic 02 Premium Carbon, PF86 bottom bracket.
Framgaffel: Aero Premium Carbon
Växelreglage: Shimano Dura Ace Barend
Bromsar: Shimano 105 Direct Mount
Framväxel: Shimano 105
Bakväxel: Shimano 105
Kassett: Shimano 105, 11-28T
Kedja: Shimano 105
Vevparti: Shimano 105, 53-39T
Hjul: Shimano WH-RS 010
Däck: Vittoria Rubino, 700 x 25
Sadel: Selle Italia Watt
Styrstam: BMC RSM 01
Styre: Profile WING/10a Basebar / Sonic/Ergo/35A Aerobar
Sadelstolpe: BMC P2P Aero Post


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.