08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BMC Timemachine 01 Road Disc Two Dura-Ace Di2 Racercykel 2020

Ordinarie pris 109 999 kr

Special Price 98 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

BMC Timemachine är framtagen för cyklisten som anser att aero är allt. Med maximerad integration gör den sig inte bara stilren men också maxad i prestation. Ramens noga utvecklade design gör den optimal för aerodynamik, kraftöverföring och styvhet. Allt för att maximera din effekt och hastighet. Gaffeln bjuder på en perfekt blandning av aerodynamik och följsamhet för att ge dig en rapp känsla men fortfarande absorbera vägens ojämnheter.

När det kommer till komponenterna har BMC Timemachine utrustats med deras egna aerodynamiska styre, styrstam och sadelstolpe. Komponenter designade med optimal aerodynamik och bred justeringsmöjlighet för att passa just dig. Integrerad kabeldragning genom både styre och styrstam ger Timemachine inte bara en maxad aerodynamik men gör den också oslagbart stilren. Kommer komplett med en integrerad flaskhållare och verktygslåda som gör Timemachine ännu snabbare, snyggare och unik.

Med grymt snabba 64mm högprofilhjul från Mavic och komplett Shimano Dura Ace Di2-grupp med hydraulisk skivbroms får du utrustning i världsklass. 52/36t klingor och 11-30 kassett ger dig en utväxling som fungerar lika bra att trampa uppför som att skyltspurta med polarna.


Ram: Aerodynamic 01 Premium Carbon, TCC Speed, PF86 bottom bracket, Flat Mount, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Timemachine Road 01 Aerodynamic Premium Carbon Disc, TCC Speed, Flat Mount w/ Caliper Cover, Integrated Cockpit, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano Dura Ace Di2, Hydraulic
Bromsar: Shimano Dura Ace, SM-RT900 Rotors (160 /140)
Framväxel: Shimano Dura Ace Di2
Bakväxel: Shimano Dura Ace Di2
Kassett: Shimano Dura Ace, 11-30T
Kedja: Shimano Dura Ace
Vevparti: Shimano Dura Ace, 52-36T
Hjul: Mavic Comete Pro Carbon Disc
Däck: Vittoria Corsa, 700 x 25
Sadel: Fizik Antares R5 Kium
Styrstam: BMC ICS Aero- Integrated Aero Cockpit Design, w/ computer mount
Styre: BMC ICS Aero, aero top shape, compact bend
Sadelstolpe: BMC Aero post, 01 premium carbon, p2p


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.