08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BMC Timemachine 01 Disc One Force eTap AXS Triathloncykel 2021

Ordinarie pris 82 999 kr

Special Price 69 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

På tempolopp och triathlon är det bara du och cykeln. Det finns ingen klunga att skydda sig från vinden i. Det gäller att både du och cykeln är maxad i rätt position och är så aerodynamisk som möjligt. BMC har tagit fram Timemachine som är just det.

Med en noga konstruerad ram som är både stabil i kantvind och grymt snabb på rakan kan du känna dig bekväm i din aeroposition och fokusera på rundtrampet. Trots allt så blåser det ju inte bara rakt framifrån.

BMC lägger mycket fokus på P2P vilket är deras Position-to-Preform system. Med dubbla sadelstolpsfästen kan du enkelt ställa in din perfekta sadelposition utan att äventyra aerodynamiken och din tävlingsgren. Integrerad och justerbar cockpit som är maxad i aerodynamik ger dig din bästa möjliga position. För sitter du bra, presterar du bra.

År av noggrann research om vad multisport-atleter kräver av sin utrustning har lett till BMC Timemachines enastående ramkonstruktion och dess förfinade aerodynamiska fördelar. BMC noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Sram Force eTap AXS trådlösa grupp är det senaste i komponentväg och är mycket mer än ett extra drev på kassetten. Med en 12-delad grupp har Sram Force eTap AXS gått över till en 48/35t utväxling fram och 10/28t på kassetten. Detta gör att du får i princip både kompakt (50/34) och raceutväxlingen (53/39) på en och samma drivlina. Sram har även ökat storleken på trissorna på bakväxeln för effektivare växlingar och slimmat designen på framväxeln för att ge plats för bredare däck. Utrustad med Sram Force eTap AXS hydrauliska skivbromsar med skyddshölje kring bromsoken för att inte störa aerodynamiken. Grymma högprofilhjul (62mm fram, 80mm bak) från DT Swiss gör denna raket till en av de snabbaste på marknaden.


Ram: Timemachine 01 Disc, Aerodynamic 01 Premium Carbon, PF86 bottom bracket, Flat Mount w/ Caliper Cover, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Aero Premium Carbon Disc, Hinge-design, Flat Mount w/ Caliper Cover, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: SRAM Force eTap AXS HRD
Bromsar: SRAM Force eTap AXS HRD
Framväxel: SRAM Force eTap AXS
Bakväxel: SRAM Force eTap AXS
Kassett: SRAM Force XG-1270, 10-28T 12d
Kedja: SRAM Force 12d
Vevparti: SRAM Force AXS 48/35T
Hjul: DT Swiss ARC 1650 DICUT DB Carbon 62/80mm
Däck: Vittoria Corsa, 25mm
Sadel: Selle Italia Watt
Styrstam: BMC Flat Cockpit
Styre: BMC Flat Cockpit / Profile T4+ carbon extensions
Sadelstolpe: BMC aero post


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.