08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BMC Teammachine SLR01 Three Ultegra Di2 Racercykel 2022

92 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

BMC Teammachine SLR01 THREE med Shimanos senaste 12-delade Ultegra R8100 Di2-grupp, DT Swiss kolfiberhjul och integrerat styre/styrstam.

Teammachine är framtagen för cyklisten som vill flyga uppför bergen på en cykel som svarar direkt. Med noga utvalda asymmetriska strukturer kring vevlager, kedjestag och gaffel har BMC lyckats skala av vikt och förstärkt ramens styvhet ytterligare. Teammachine SLR01 är BMC lättaste ram och väger in på endast 820 gram. Försedd med integrerat styre/styrstam och en D-formad sadelstolpe som kapar luftmotstånd och samtidigt bjuder på toppklassig komfort genom dess flex. Tillsammans med de aerodynamiska inslagen fortsätter Teammachine att leverera den superb åkkvalité den är känd för.

Teammachine var originellt framtagen genom tre aspekter nämligen styvhet och responsivitet, ram i lättvikt samt komfort genom kontrollerad flex. Nu har även Teammachine fått aerodynamiska inslag genom noga utvalda faktorer som vindtunneltestats in i minsta detalj. Försedd med ICS (Integrated Cockpit System) vilket står för styre och styrstam konstruerad i ett enda stycke för lättvikt och styvhet i absoluta världsklass. Den invändiga kabeldragningen genom styre/styrstammen i ett snyggt utförande gör Teammachine inte bara ännu mer aerodynamisk men också otroligt stilren. BMC har till och med utformat deras alldeles egna flaskhållare som smälter in i ramen och resulterar i betydligt mycket mindre luftmotstånd vid användning av flaskor. BMCs noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Utrustad med det allra senaste från världsledande Shimano. 12-delade Ultegra R8100 Di2 levererar och imponerar stort utifrån en redan perfekt föregående grupp. Nya framväxeln är 45% snabbare medan bakväxeln växlar hela 58% snabbare. Den blixtsnabba och pålitliga semitrådlösa kommunikationen frigör reglagen. Helt enkelt snabbare, snyggare samt avsevärt smidigare vid montering och underhåll. Överlägsen bromsverkan i alla väderförhållanden som resulterar i att du kan cykla fortare med ökat självförtroende.
De 50mm höga kolfiberhjulen från DT ger en grym åkkvalité som möts med aerodynamik. En snabb cykel vare sig det är plattan i mattan eller bergsklättring som gäller.


Ram: Teammachine SLR01, 01 Premium Carbon, TCC Race, PF86 bottom bracket, Flat Mount, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Teammachine SLR 01 Premium Carbon Disc, TCC Race, Integrated Cockpit, Flat Mount, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano Ultegra ST-R8170 Di2 Hydraulic
Bromsar: Shimano Ultegra BR-R8170, SM-RT800 Rotors (160/140mm)
Framväxel: Shimano Ultegra FD-R8150 Di2
Bakväxel: Shimano Ultegra RD-R8150 Di2
Kassett: Shimano Ultegra R8100 11-30t 12sp
Kedja: Shimano Ultegra M8100 12sp
Vevparti: Shimano Ultegra FC-R8100 52-36t
Hjul: DT Swiss ARC 1650 Carbon Disc 50mm
Däck: Vittoria Corsa, 25mm
Sadel: Fizik Argo Vento R3 140mm
Styrstam: BMC ICS Carbon, One-Piece Full Carbon Cockpit
Styre: BMC ICS Carbon, One-Piece Full Carbon Cockpit
Sadelstolpe: Teammachine SLR01 D-Shape Premium Carbon, 15mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKELFÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>