Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Teammachine SLR01 SRAM RED/Force AXS ZIPP 404 Racercykel

EAN -
Art Nr -
Reapris 120 000,00 kr Ordinarie pris 129 499,00 kr
Detta custom-bygge är fingerplockat och skräddarsytt av oss. BMC Teammachine SLR01 med SRAM RED/Force komponenter, Specialized 3D-printad Mirror-sadel och Zipp 404 hjul. Finns i flera storlekar.

BMC TEAMMACHINE SLR01
Teammachine är framtagen för cyklisten som vill flyga uppför bergen på en cykel som svarar direkt. Med noga utvalda asymmetriska strukturer kring vevlager, kedjestag och gaffel har BMC lyckats skala av vikt och förstärkt ramens styvhet ytterligare. Teammachine SLR01 är BMC lättaste ram och väger in på endast 820 gram. Försedd med integrerat styre/styrstam och en D-formad sadelstolpe som kapar luftmotstånd och samtidigt bjuder på toppklassig komfort genom dess flex. Tillsammans med de aerodynamiska inslagen fortsätter Teammachine att leverera den superb åkkvalité den är känd för.

Teammachine var originellt framtagen genom tre aspekter nämligen styvhet och responsivitet, ram i lättvikt samt komfort genom kontrollerad flex. Nu har även Teammachine fått aerodynamiska inslag genom noga utvalda faktorer som vindtunneltestats in i minsta detalj. Försedd med ICS (Integrated Cockpit System) vilket står för styre och styrstam konstruerad i ett enda stycke för lättvikt och styvhet i absoluta världsklass. Den invändiga kabeldragningen genom styre/styrstammen i ett snyggt utförande gör Teammachine inte bara ännu mer aerodynamisk men också otroligt stilren. BMC har till och med utformat deras alldeles egna flaskhållare som smälter in i ramen och resulterar i betydligt mycket mindre luftmotstånd vid användning av flaskor. BMCs noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

BMC
BMC Switzerland är ett premiumcykelmärke som etablerade sig i Grenchen, Schweiz 1994. BMC har investerat otroligt mycket i deras forskning och alltid funnits med i framkant med utveckling och design. Deras ambition är att lyxa upp din cykelupplevelse till över förväntan. Företaget och dess anställda har växt upp i det Schweiziska landskapet som speglas i deras livsstil och hur cyklarna är utvecklade. De är ständigt på jakt efter det bästa sättet att överkomma bergstopparna - med stolthet, precision och ingenjörsteknik av högsta kvalité.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Ram: Teammachine SLR01, 01 Premium Carbon, ACE Technology, TCC Race, PF86 bottom bracket, Flat Mount, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Teammachine SLR 01 Premium Carbon Disc, TCC Race, Integrated Cockpit, Flat Mount, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: SRAM RED eTap AXS Hydraulic
Bromsar: SRAM RED eTap AXS Hydraulic
Framväxel: SRAM RED eTap AXS
Bakväxel: SRAM RED eTap AXS
Kassett: SRAM Force 12 speed
Kedja: SRAM Force 12 speed
Vevparti: SRAM Force AXS 48/35t
Hjul: Zipp 404 Carbon, Tubeless
Däck: Specialized S-Works Turbo 2BR T2/T5
Sadel: Specialized S-Works Mirror
Styre: BMC ICS Carbon, One-piece Full Carbon Cockpit
Styrstam: BMC ICS Carbon, One-piece Full Carbon Cockpit
Sadelstolpe: Teammachine SLR01 D-Shape Premium Carbon, 15mm offset


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.