Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Teammachine SLR01 Rival AXS Custombyggd Racercykel

EAN -
Art Nr -
Stock status
Kontakta oss för leveranstid
87 045,00 kr

Inte köpbar i vår webshop

Denna produkt är inte köpbar online. Vissa produkter säljer vi endast i vår fysiska butik på Folkungagatan 126. Om du har några frågor, hör av dig till oss så hjälper vi dig.
BMC Teammachine SLR01 med trådlösa SRAM Rival eTap AXS och läckra ZIPP 303S. Distinkta och högpresterande komponenter i kombination med aerodynamik och integrering i världsklass genom BMC ICS One-piece Full Carbon Cockpit. Vilket komplett paket och vilken raket! En skönhet som presterar i alla situationer varesig det är plattan i mattan, bergsetapp eller cafét som gäller. Detta custom-förslag är noga fingerplockat och skräddarsytt av oss på CykelCity. Självfallet väljer du helt och hållet vilka komponenter som passar just dig och slår följe med just ditt custombygge.

CUSTOMBYGGD CYKEL
Detta är ett förslag på ett klockrent ihop-plock som självfallet kan justeras i en riktning som speglar dig. Vi på CykelCity har lång erfarenhet av custombygge och tar till oerhörd noggrannhet vid val av ramstorlek och måttanpassade komponenter. Vilka egenskaper värdesätter du dina hjul? Föredrar du elektroniska eller mekaniska växlar? SRAM eller Shimano? Vilken utväxling optimerar din cykling och förverkligar nya äventyr? Är du osäker så kan vi rekommendera utifrån dina favoritrundor och dina mål. Vare sig det är Vätternrundan, KOM-hunt eller fikarundor på dina favoritvägar som gäller.

BMC TEAMMACHINE SLR01
Teammachine är framtagen för cyklisten som vill flyga uppför bergen på en cykel som svarar direkt. Med noga utvalda asymmetriska strukturer kring vevlager, kedjestag och gaffel har BMC lyckats skala av vikt och förstärkt ramens styvhet ytterligare. Teammachine SLR01 är BMC lättaste ram och väger in på endast 820 gram. Försedd med integrerat styre/styrstam och en D-formad sadelstolpe som kapar luftmotstånd och samtidigt bjuder på toppklassig komfort genom dess flex. Tillsammans med de aerodynamiska inslagen fortsätter Teammachine att leverera den superb åkkvalité den är känd för.

Teammachine var originellt framtagen genom tre aspekter nämligen styvhet och responsivitet, ram i lättvikt samt komfort genom kontrollerad flex. Nu har även Teammachine fått aerodynamiska inslag genom noga utvalda faktorer som vindtunneltestats in i minsta detalj. Försedd med ICS (Integrated Cockpit System) vilket står för styre och styrstam konstruerad i ett enda stycke för lättvikt och styvhet i absoluta världsklass. Den invändiga kabeldragningen genom styre/styrstammen i ett snyggt utförande gör Teammachine inte bara ännu mer aerodynamisk men också otroligt stilren. BMC har till och med utformat deras alldeles egna flaskhållare som smälter in i ramen och resulterar i betydligt mycket mindre luftmotstånd vid användning av flaskor. BMCs noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

KOMPONENTER
Här har vi en spännande kategori som inte kan gå fel. Både Shimano och SRAM har tagit världen med storm det senaste årtiondet och levererat legendariska grupper. SRAM står för trådlösa och krispigt kvicka växlingar, genialisk utväxling, smidiga lösningar med utbytbara batterier medhavande extra i fickan eller varför inte låna den från framväxeln. Shimano bjuder på en blixtsnabb semitrådlös grupp med en otrolig ergonomi, teknologi och grym batteritid. Brinner du för en mekanisk grupp så finns klockrena alternativ även där. För stökigare underlag svarar Shimano med GRX och SRAM med XPLR för gravelcyklisten med höga krav i tuff varierande terräng. Satellitreglage, integrerad styr- och styrstamskombo, 3D-våfflad sadel? You name it, we fix it.

BMC
BMC Switzerland är ett premiumcykelmärke som etablerade sig i Grenchen, Schweiz 1994. BMC har investerat otroligt mycket i deras forskning och alltid funnits med i framkant med utveckling och design. Deras ambition är att lyxa upp din cykelupplevelse till över förväntan. Företaget och dess anställda har växt upp i det Schweiziska landskapet som speglas i deras livsstil och hur cyklarna är utvecklade. De är ständigt på jakt efter det bästa sättet att överkomma bergstopparna - med stolthet, precision och ingenjörsteknik av högsta kvalité.

HÖR AV DIG TILL OSS
Vi hjälper dig hitta rätt specifikation och pris för just din drömcykel. För en offert eller andra frågor kom in till butiken, slå en signal på 08-6437355 eller mejla oss på info@cykelcity.se


Denna specifikation är endast ett förslag, vi bygger cykeln efter ditt behov och önskemål.

Ram: Teammachine SLR01, 01 Premium Carbon, ACE Technology, TCC Race, PF86 bottom bracket, Flat Mount, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Teammachine SLR 01 Premium Carbon Disc, TCC Race, Integrated Cockpit, Flat Mount, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: SRAM Rival eTap AXS Hydraulic
Bromsar: SRAM Rival eTap AXS Hydraulic, Centerline X (160/160mm)
Framväxel: SRAM Rival eTap AXS
Bakväxel: SRAM Rival eTap AXS
Kassett: SRAM Rival XG-1250 10-36t
Kedja: SRAM Rival 12 speed
Vevparti: SRAM Rival AXS 48/35t
Hjul: Zipp 303S Carbon, Tubeless
Däck: Specialized S-Works Turbo 2BR T2/T5
Sadel: Specialized Power Comp
Styre: BMC ICS Carbon, One-piece Full Carbon Cockpit
Styrstam: BMC ICS Carbon, One-piece Full Carbon Cockpit
Sadelstolpe: Teammachine SLR01 D-Shape Premium Carbon, 15mm offset

Cykeln på bilderna har inte denna spec!


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>
 *Värdecheck ingår ej vid köp av custombyggda cyklar.