08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BMC Teammachine SLR Two Ultegra Di2 Racercykel 2021

52 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

I jakten på den ultimata prestandan där oslagbar åkkvalité möter oöverträfflig aerodynamik har Schweizisk stolthet hittat helt rätt. 2021-års BMC Teammachine är styvare, lättare och mer aerodynamisk än någonsin.

Teammachine är framtagen för cyklisten som vill flyga uppför bergen på en cykel som svarar direkt. Med noga utvalda asymmetriska strukturer kring vevlager, kedjestag och gaffel har BMC lyckats skala av vikt och förstärkt ramens styvhet. Försedd med aerodynamisk styrstam och D-formad sadelstolpe som kapar luftmotstånd och samtidigt bjuder på toppklassig komfort genom dess flex. Tillsammans med de aerodynamiska inslagen fortsätter Teammachine att leverera den superb åkkvalité den är känd för.

Teammachine var originellt framtagen genom tre aspekter nämligen styvhet och responsivitet, ram i lättvikt samt komfort genom kontrollerad flex. Nu har även Teammachine fått aerodynamiska inslag genom noga utvalda faktorer som vindtunneltestats in i minsta detalj. BMC har till och med utformat deras alldeles egna flaskhållare som smälter in i ramen och resulterar i betydligt mycket mindre luftmotstånd vid användning av flaskor. BMCs noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Utrustad med Shimano Ultegra Di2 komponenter som gör denna raket till en cykel i absolut toppklass. Överlägsen bromsverkan i alla väderförhållanden som resulterar i att du kan cykla fortare med ökat självförtroende. Med en 11-30 kassett och 52/36t klingor får du en utväxling som fungerar lika effektivt att trampa lätt uppför som att skyltspurta med klubbkompisarna.


Ram: Teammachine SLR Carbon, ICS Technology, stealth cable routing, Integrated Aerocore Bottle Cages, Stealth Dropout Design, TCC Race compliance level, PF86 bottom bracket, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Teammachine SLR Carbon, TCC Race compliance level, Stealth Dropout Design, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano Ultegra Di2 Hydraulic
Bromsar: Shimano Ultegra Hydraulic
Framväxel: Shimano Ultegra Di2
Bakväxel: Shimano Ultegra Di2
Kassett: Shimano Ultegra 11-30t
Kedja: Shimano Ultegra
Vevparti: Shimano Ultegra 52-36t
Hjul: DT Swiss P 1800 Spline db 32
Däck: Vittoria Rubino, 25mm
Sadel: Fizik Antares R7
Styrstam: BMC RSM01, w/ computer and camera mount
Styre: BMC RAB 02, ergo top shape, compact bend
Sadelstolpe: Teammachine Carbon D-Shape Seatpost, 15mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFITBIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTILIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECKVÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNINGAVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>