Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Teammachine ALR Disc Two 105 Racercykel 2023

EAN -
Art Nr -
33 599,00 kr
I jakten på den ultimata prestandan där oslagbar åkkvalité möter oöverträfflig aerodynamik har Schweizisk stolthet hittat helt rätt. BMC Teammachine ALR är styvare, lättare och mer aerodynamisk än någonsin.

Teammachine ALR är aluminiumvarianten av SLR-modellen som erbjuder samma goda egenskaper och inslag. Gaffeln av kolfiber absorberar vibrationer vid ojämnheter och stökigt underlag så du slipper. Den D-formade sadelstolpen i kolfiber kapar luftmotstånd och bjuder samtidigt på toppklassig komfort genom dess flex. Självfallet integrerad kabeldragning för stilren look samt optimal aerodynamik. BMCs noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC-cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Teammachine grymma kvalitéer står för styvhet och responsivitet, ram i lättvikt samt komfort genom kontrollerad flex. Tillsammans med de aerodynamiska inslagen fortsätter Teammachine att leverera den superb åkkvalité den är känd för.

Utrustad med Shimano 105 R7000-grupp som utan tvekan är ett av de bättre alternativen om man vill ha mycket växelgrupp för pengarna. Här får du en massa funktioner hämtade från toppgrupperna Dura-Ace och Ultegra som säkerställer distinkta växlingar och kraftfull bromsverkan oavsett väder och vind.


Ram: Teammachine ALR Premium Alloy, Triple-butted, Hydroformed, Smoothweld Aluminium, TCC Race compliance level, Internal Cable Routing, BSA Threaded Bottom Bracket, Flat Mount Disc, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Teammachine ALR Carbon, TCC Race compliance level, Internal Cable Routing, Flat Mount Disc, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano 105 Hydaulic
Bromsar: Shimano 105 Hydaulic
Framväxel: Shimano 105
Bakväxel: Shimano 105
Kassett: Shimano 105, 11-32T
Kedja: Shimano 105
Vevparti: Shimano FC-RS510, 50-34T
Hjul: CL-712 (F) / RXC-1425 (R), Thru Axle, SR500 30mm
Däck: Vittoria Zaffiro Pro 25mm
Sadel: Fizik Antares R7
Styrstam: BMC RSM01
Styre: BMC RAB 03, ergo top shape, compact bend
Sadelstolpe: Teammachine ALR Carbon D-Shape Seatpost, 15mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.

 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECK VÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>