Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Roadmachine Six 105 Racercykel 2023

EAN -
Art Nr -
Reapris 31 439,00 kr Ordinarie pris 39 299,00 kr
BMC Roadmachine SIX med Shimano 105-grupp och fälgar från Mavic.

Roadmachine är cykeln där prestanda möter komfort. Följsam ram där det verkligen behövs men med förstärkt styvhet för att fortfarande vara snabb och alert. Är du cyklisten som inte skräms av underlag och ojämna vägar? Cyklisten som vill pusha hårdare och cykla längre? Då är endurance-anpassade Roadmachine ditt weapon of choice.

Roadmachine kommer med smarta hål på överröret för säker montering av ramväska, perfekt för snacks nära till hands på de längre turerna eller loppen. BMC noga uttänkta geometri och storleksspann samt deras komponenters breda justeringsmöjlighet gör att BMC cyklar är för alla. Vare sig du är kvinna eller man.

Shimano levererar, det är sen gammalt. Utrustad med Shimano 105 R7000-grupp som utan tvekan är ett av de bättre alternativen om man vill ha mycket växelgrupp för pengarna. Här får du en massa funktioner hämtade från toppgrupperna Dura-Ace och Ultegra som säkerställer distinkta växlingar och kraftfull bromsverkan oavsett väder och vind. I paket med hydrauliska skivbromsar för överlägsen bromsverkan i alla väderförhållanden gör Roadmachine dig redo för var än vägen leder och äventyret har att erbjuda.


Ram: Roadmachine Premium Carbon with Tuned Complaince Concept Endurance, Internal Cable Routing, PF86 bottom bracket, Flat Mount, 12x142mm thru-axle
Framgaffel: Roadmachine Premium Carbon with Tuned Complaince Concept Endurance, Internal Cable Routing, 12x100mm thru-axle
Växelreglage: Shimano 105 Hydraulic
Bromsar: Shimano 105 - RT70 Rotors (160/160)
Framväxel: Shimano 105
Bakväxel: Shimano 105
Kassett: Shimano 105 11-32T
Kedja: Shimano 105
Vevparti: Shimano 105 R7000 50-34T
Hjul: Mavic Open Disc, Tubeless Ready, CL-712(F)/RXC-1425(R)
Däck: Vittoria Rubino, 28mm
Sadel: Fizik Taiga
Styrstam: BMC RSM01
Styre: BMC RAB 02, ergo top shape, compact bend
Sadelstolpe: Roadmachine Premium Carbon D-Shape Seatpost 15mm offset


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
 *Detta erbjudande går ej att kombinera med andra erbjudanden eller rabatter.
Värdecheck ingår ej vid köp av cykel till rea-, kampanj- eller specialpris.