Laddar...
Varumärke: BMC

BMC Kaius 01 Three Rival AXS Gravelcykel 2023

EAN -
Art Nr -
64 999,00 kr
BMC tog världen med storm genom deras kapabla gravelmaskin Unrestricted (URS) och är nu här med ytterligare en grusmodell redo att ta högsta pallplats. Kaius står för race genom dess finslipade och prioriterade egenskaper. Här har BMC skalat av och skapat nytt för att konstruera den ultimata grusraketen.

Kaius är inspirerad av Teammachine med inslag av vinnande gruskoncept för att behålla en racekaraktär men givetvis inspirera förtroende utför, i gruskurvor och genom stökig terräng. Därav en klockren geometri med ett längre överrör, en kortare styrstam i samspel med en något längre hjulbas. Resultatet pekar på en perfekt balans av känsla, hantering och prestanda.

Med noga genomtänkta detaljer och vinnande tidigare koncept som Aerocore, Stelth Dropout Design och ICS (Integrerat Cockpit System) sparas både vikt och aerodynamiken maximeras för fokus där det verkligen gör skillnad. Utrustad med en flexande och aerodynamiskt D-formad sadelstolpe i kolfiber som tillsammans med utrymme för upp till 45mm däck, försäkrar en kvick och följsam men framförallt bekväm tur.

Ramen är konstruerad i BMC Premium 01 kolfiber för bästa möjliga känsla och kraftöverföring i allt från stökigt till hårdpackat terräng. Utrustad med trådlösa SRAM Rival AXS-grupp och djupa tubeless-ready kolfiberhjul, en grusraket så raceready som bara den.


Ram: Kaius 01 Premium Carbon with Aerocore Design, ICS Technology, Integrated Aerocore Bottle Cages, Stealth Dropout Design, TCC Race Compliance Level, PF86 Bottom Bracket, Flat Mount Disc, 12x142mm Thru-Axle
Framgaffel: Kaius 01 Premium Carbon, TCC Race Compliance Level, Stealth Dropout Design, Flat Mount Disc, 12x100mm Thru-Axle
Växelreglage: SRAM Rival eTap AXS HRD
Bromsar: SRAM Rival eTap AXS HRD, Paceline Rotors (160/160)
Framväxel: SRAM Rival eTap AXS WIDE
Bakväxel: SRAM Rival eTap AXS WIDE
Kassett: SRAM Rival AXS XG-1250 10-36T
Kedja: SRAM Rival 12d
Vevparti: SRAM Rival AXS WIDE 43-30T
Hjul: CRD-400 Carbon - Tubeless Ready - 40mm
Däck: Pirelli Cinturato Gravel H - 40mm
Sadel: Fizik Vento Argo R3
Styrstam: BMC ICS2 - Integrated Cockpit Design
Styre: BMC RAB 02 Ergo Top Shape Compact Bend
Sadelstolpe: Kaius 01 Premium Carbon D-Shaped Seatpost - 15mm Offset
Flaskhållare: BMC Integrated Aerocore Bottle Cages


Herr eller damcykel? Vad är skillnaden?
BMC har inga dam- och herrspecifika modeller utan erbjuder ett brett sortiment av ramar i unisex-geometri.

Damer och herrar, långa som korta, breda som smala. Vi ser alla olika ut och med facit i hand kan kroppsbyggnaden skilja minst lika mycket inom de olika könsrollerna som mellan dem. Det är din unika kroppskonstruktion som bestämmer vilken storlek som passar just dig, inte beroende på om du är kvinna eller man. Kvinnor har i regel bredare bäckenben och kan behöva en bredare sadel...that's it.

Vi ser till att du får rätt modell och storlek på din cykel och att den blir rätt anpassad för just dig. Vi anser att det är viktigt med Bikefit, därför ingår det vid köp av cykel från oss och det är mindre viktigt om du väljer en dam- eller unisexmodell.


 INGÅR VID CYKELKÖP:
BIKEFIT BIKEFIT
Gör att du sitter perfekt på cykeln och minskar risken för skador.
Läs mer >>
SERVICEGARANTI LIVSTIDS SERVICEGARANTI
Garanterar att din cykel alltid är i toppskick.
Läs mer >>
VÄRDECHECK VÄRDECHECK
För varje 10 000kr du köper cykel för får du 500kr att köpa kläder eller skor för.
Läs mer >>
AVBETALNING AVBETALNING
Räntefri avbetalning. Sprid ut kostnaderna och avbetala via Klarna eller Resursbank.
Läs mer >>
FÖRMÅNSCYKEL FÖRMÅNSCYKEL
Du betalar cykeln genom avdrag på lönen under 36 månader.
Läs mer >>