08-643 73 55      INFO@CYKELCITY.SE  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

BikeFinder Tracker GPS Spårning för Cykel

I lager

1 649 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Med geniala och superdiskreta spårningssensorn BikeFinder slipper du oroa dig för att bli av med cykeln. Appen i din mobil talar om för dig direkt om din cykel ändrar position samt vart den tar vägen. Med hjälp av kundtjänst i appen får du sedan hjälp genom hela processen alternativt kontaktar polisen själv. Värt att ha i åtanke är att tjuvar kan vara otrevliga typer så vi avråder från att söka upp din cykel på egen hand trots att du vet dess exakta position.

Passar alla cyklar
Sensorn består av en huvudenhet med svans som smidigt placeras i ditt styre. Svansen är mjuk och flexibel och passar därför alldeles utmärkt varesig du har rakt- eller bockstyre. Sensorn är nästintill omöjlig att avlägsna utan det medföljande verktyget vilket gör det ytterst knepigt för banditer som mot förmodan skulle upptäcka den.

Försäkring och abonnemang
Efter att du har köpt enheten och laddat ner den kostnadsfria appen från App Store eller Google Play tecknar du en försäkring efter dina behov och din cykels totala värde. Försäkringen tecknas via bikefinder.com eller via appen. Välj mellan månadsvis eller ett abonnemang som löper under en längre tid för en lägre kostnad. Månadskostnaden är från 59:- till 199:- och täcker cyklar upp till 100.000:-. Vilket tidsspann och värde du än väljer ingår bland annat:
- Ingen självrisk
- Spårning i hela Europa
- Helvärdesförsäkring de två första åren

9 av 10 cyklar hittas
2019 återfanns hela 9 av 10 stulna cyklar tack vare BikeFinder. Skulle din cykel återfinnas skadad täcker försäkringen nödvändiga reparationer samt skadade delar. Försäkringen gäller var du än förlorar din cykel bara du har ett aktiverat abonnemang, sensorn är monterad och ej i passivt läge, dess batteri är laddat över 20% samt att cykeln är låst.


BikeFinder
- 52 gram
- Vattentät
- Diskret och integrerad design
- Passar styren med 15-27 mm i innerdiameter
- Upp till 8 veckors batteritid
- Notis i telefonen när batteriet underskrider 40%
- Laddningsbar
- Specialverktyg samt smidig powerbank medföljer
- App laddas gratis ner från App Store eller Google Play
- Abonnemang ingår ej


Mer information

Mer information