✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Ashmei Ultimate Cycle Softshell Cykeljacka Blå

Ordinarie pris 2 999 kr

Special Price 2 099 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

En av de mest allsidiga cykeljackorna på marknaden, i ett väldigt stilfullt paket, med funktion och material i världsklass från Ashmei. Fronten har ett vind- och vattentätt material som effektivt håller vädrets makter borta. Ryggen och baksida armar består av en merinoullsblandning vilket gör att fukt effektivt transporteras bort från kroppen och det är lättare att hålla värmen. För adderad värmekontroll finns två dragkedjeförsedda paneler som gå att öppna och stänga.

På ryggen finns tre stycken rymliga fickor för det du behöver med dig och i en av dom finns en liten slinga som håller minipumpen på plats. Utöver dessa tre fickor finns en fjärde vattentät ficka med dragkedja. Tydliga vita reflexpaneler gör att du syns bra i mörker och en utfällbar flärp baktill förlänger jackan vid behov för att skydda bakdelen lite extra. Den fälls finurligt upp i jackan och hålls fast av magneter när den inte används.

Denna cykeljacka passar utmärkt för vår, höst och vinter beroende på hur mycket du väljer att ha under den. Ska du ha en enda jacka för cykel så är det denna du skall köpa.

- Front i vatten- och vindtätt material
- Ryggdel och baksida armar i en merinoullsblandning
- Offset dragkedja som är vattentät
- Ventilationspaneler med dragkedja
- Tre rymliga ryggfickor + en fjärde vattentät med dragkedja
- Reflexpaneler fram och bak
- Förlängningsflärp baktill