08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Racing Handlebar Pack 5l Styrväska

3-6 dagars leveranstid

1 499 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Race-styrväskan är framtagen för långa distanstävlingar där enkel åtkomst och nära till hands har stor fokus. Väskan består av ett stort fack samt två mindre på vardera sida. Sidöppningarna har plats för varsin vattenflaska eller exempelvis kombinerat med snacks på ena sidan. Smarta och styva öppningar som stannar i det läge du lämnar dem i. Kompatibel med alla typer av styren såsom raka, bockstyre eller aerobars.

Racing-serien är framtagen för äventyrscyklisten med ultra-distans race i sinnet. Konstruerad med Hexalon, ett material som är specifikt framtaget för Apiduras produkter som resulterar i vattentäthet, enastående lättvikt samt bibehållande av form även när väskan är halvfylld. Race-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Smarta ordentliga reflexdetaljer gör dig synlig långt in i natten. Kommer med klockren design som Apiduras andra serier och erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 5 liter
- Vikt: 265 gram
- Mått: 26.5 x 18 cm (se även bilden ovan)


Tillv artnr: BRM-0000-000Mer information

Mer information