08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Racing Handlebar Mini Pack 2.5l Styrväska

Få i lager

949 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Race-styrväskan mini är framtagen för långa distanstävlingar där enkel åtkomst och nära till hands har stor fokus. Väskan består av ett brett fack med en stor öppning i form av ett lock som du smidigt får upp med ena handen on the go. Locket faller naturligt tillbaka på sin plats och försäkrar att din packning håller sig torr i alla väderförhållanden. Designad för bland annat snacks, ett varmare plagg eller exempelvis elektronik. Den lilla fickan inuti passar perfekt för en karta eller ett stämpelkort vid race.

Racing-serien är framtagen för äventyrscyklisten med ultra-distans race i sinnet. Konstruerad med Hexalon, ett material som är specifikt framtaget för Apiduras produkter som resulterar i vattentäthet, enastående lättvikt samt bibehållande av form även när väskan är halvfylld. Race-seriens sömmar är fogade tillsammans för att försäkra att din packning håller sig torr under hela turen. Smarta ordentliga reflexdetaljer gör dig synlig långt in i natten. Kommer med klockren design som Apiduras andra serier och erbjuder smart packning i högsta kvalité för perfekt balans med små detaljer som gör skillnad.


- Volym: 2.5 liter
- Vikt: 160 gram
- Mått: 22.5 x 14 x 7.5 cm (se även bilden ovan)Tillv artnr: BRA-0000-000


Mer information

Mer information