08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Backcountry Top Tube Pack 0.5l Ramväska

Få i lager

399 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Backcountry-överrörsväskan förvarar du alltid dina snacks, värdesaker och powerbank nära till hands. En smidig ramväska som med enkelhet öppnas och stängs med endast ett finger medan du trampar. Stark konstruktion för att hålla formen och undvika risk för knäkontakt. Kommer i 0.5L eller 1L beroende på vad ditt äventyr kräver. Ramväskorna passar perfekt på överröret både mot styrhuvudet eller mot sadelstolpen. Använd ensamma eller med hela serien för att fördela vikten längst med cykeln för en förbättrad körkänsla.

Backcountry serien består av ett vattentätt material som är lätt, slitstark och bibehåller sin form användning efter användning. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Materialet är vattentätt men det kan leta sig in ett par droppar via sömmarna vid ösregn. Vid sådana förhållanden rekommenderar vi att känslig utrustning och elektronik placeras i vattentät påse eller hänvisar till Apiduras Expedition-serie som är 100% vattentät.


- Volym: 0.5 liter
- Vikt: 65 gram
- Mått: 16 x 10 x 4 cm


Mer information

Mer information