08-643 73 55      [email protected]  ÖPPETTIDER

✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Apidura Backcountry Handlebar Pack 9l Styrväska

Få i lager

1 049 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Med Backcountry styrväska får du smidigt med dig packning av lättvikt eller komprimerbara föremål. Använd ensam eller med hela serien för att fördela vikten och förbättra känslan vid brantare klättringar och teknisk terräng. Väskans smarta rullstängningar anpassar sig efter mängden av din packning (35-53cm) samt styrets bredd. Så du kan utnyttja den till max på allt från enklare dagsturer till flerdagarsäventyr. En smidig och lätt väska i högsta kvalité som eliminerar behovet av pakethållare i fram.

Backcountry serien består av ett vattentätt material som är lätt, slitstark och bibehåller sin form användning efter användning. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Materialet är vattentätt men det kan leta sig in ett par droppar via sömmarna vid ösregn. Vid sådana förhållanden rekommenderar vi att känslig utrustning och elektronik placeras i vattentät påse eller hänvisar till Apiduras Expedition-serie som är 100% vattentät.


- Volym: 9 liter
- Vikt: 200 gram
- Mått: 35-53 x 14 cm (se även bild ovan)
Mer information

Mer information