Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Backcountry Frame Pack 2L Ramväska

EAN 5060422140475
Art Nr MBS-0000-000
Stock status
Finns få i lager
Reapris 899,00 kr Ordinarie pris 1 149,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Backcountry-ramväskan har två fack för enkel åtkomst oberoende av vilken riktning den monteras. Därav en oerhört smart design på ramväskan för att perfekt passa ett brett utbud på ramars vinklar och mått. Flyttbara ytterspännen samt invändiga band för smart packning och låsning av exempelvis pump, powerbank eller liknande. Ramväskan har en dold inbyggd port som låter kabeln från din powerbank slingra sig snyggt ut för laddning on the go. Placera de tyngre föremålen från din packning i ramväskan för att skapa en lägre gravitationspunkt som resulterar i en mer naturlig körkänsla.

Backcountry serien består av ett vattentätt material som är lätt, slitstark och bibehåller sin form användning efter användning. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Det vattentäta materialet håller din packning torr och denna generation av Backcountry-produkter erbjuder även vattentäta sömmar. Allt detta utan ökad vikt. Oerhört slitstark, klockren funktion, lättvikt i världsklass samt detaljer som gör skillnad. Det blir inte bättre än Apidura.


- Volym: 2 liter
- Vikt: 150 gram
- Mått: 32 x 13 x 6 cm (se även bilden ovan)
- Vattentät
- Vändbar