Laddar...
Varumärke: APIDURA

Apidura Backcountry Compact Frame Pack 5.3l Ramväska

EAN -
Art Nr MDL-0000-000
Stock status
Finns få i lager
1 099,00 kr
Apidura står för grymma och ultralätta bikepackingväskor i högsta kvalité för att hjälpa cykelentusiaster förverkliga sina drömmar stora som små. Smarta system som tar dig över en kontinent eller helt enkelt bara förenklar din vardagspendling.

Backcountry Compact-ramväskan har två olika fack för smart packning och enkel åtkomst. På högersidan har du ett större utrymme för bland annat kläder, verktyg och mat medan vänsterfacket erbjuder en platt ficka för exempelvis en karta. Ett internt mindre fack med blixtlås för säker förvaring av värdesaker såsom nycklar, plånbok och pass samt inbyggd port som låter batterikabeln slingra sig snyggt ut för att ladda on the go.

Backcountry serien består av ett vattentätt material som är lätt, slitstark och bibehåller sin form användning efter användning. Kardborrebanden är förstärkta med slitstark nylon för att hålla väskan på plats utan att skada ramen. Materialet är vattentätt men det kan leta sig in ett par droppar via sömmarna vid ösregn. Vid sådana förhållanden rekommenderar vi att känslig utrustning och elektronik placeras i vattentät påse eller hänvisar till Apiduras Expedition-serie som är 100% vattentät.


- Volym: 5,3 liter
- Vikt: 225 gram
- Mått: 51 x 17 x 6 cm (se även bilden ovan)