NULL

Laddar...

 

Öppethelg och 20-års firande på Cykelcity.

Fredagen 23/3 10-19 och lördagen den 24/3 10-16

I snart två decennium har vi på Cykelcity hjälpt nybörjare och atleter med att hitta rätt cykel och utrustning för tävling och träning. Detta vill vi passa på att fira med våra kunder och leverantörer.

Den 23-24 Mars öppnar vi upp dörrarna för att välkomna våra kunder till en inspirationshelg där du som kund får möjligheten att träffa oss och våra leverantörer för att att testa nya spännande produkter, snacka cykel med Stockholms bästa cykelbutik samt känna av vårkänslorna i luften. Butiken kommer vara fylld med årets hetaste nyheter, testcyklar och fantastiska erbjudanden du inte vill missa.

Vårat brinnande koncept att tillhandage en professionell service till cyklister startade 1998 då Cykelcity för första gången öppnades upp i Stockholm. Sedan 2002 har butiken drivits av Mario Toledo och Johan Ottosson, båda två dedikerade cyklister som lever för att föra sporten vidare till alla som kommer in i butiken.

Vi på Cykelcity vill att du som köper en cykel hos oss får ut det mesta av din träning och tävling. Detta har vi gjort möjligt genom att vara den första cykelbutiken i Sverige som erbjuder bikefit när man köper en cykel hos oss, oavsett prisklass. Med denna service kan vi garantera en optimerad komfort som gör det enklare och framförallt roligare att cykla. Till öppethelgen kommer vi ha rabatt på hela vårat sortimentet samt superpriser på utvalda produkter som kommer presenteras här i eventet. Öppet 10:00 till 19:00 på Fredagen och 10:00 till 16:00 på Lördagen


 

Hjärtligt tack alla kunder som besökte oss under vårat 20-års jubileum. Hoppas ni får en fantastisk cykelsäsong!

 


Vi som jobbar här

Personal

Läs mer>>

CykelCity Stockholm Butiken

Butiken

Läs mer>>

CykelCity Stockholm Köpa cykel

Köpa cykel

Läs mer>>

CykelCity Stockholm Cykelverkstad

Verkstaden

Läs mer>>

CykelCity Stockholm BodyGeometry Bikefit

Bikefit

Läs mer>>