✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Zipp 808 Kanttråd Carbon Cykelhjul

22 999 kr
Ordinarie pris: 25 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Zipp 808 Firecrest är ett av dom snabbaste hjul man kan köpa sig. Och under dom senaste åren har man både otaliga medaljer på Ironman och världsmästerskap i tempo i bageget. Anledningen är enkel, Zipp 808 Firecrest är otroligt aerodynamiska, mycket lätta för sin 82mm höga fälgprofil och är stabila i vinden tack vare Firecrest-teknologin. Cykla snabbt på en Ironman? Slå ditt personliga rekord i ett tempolopp? Hänga av dina konkurrenter i en soloutbrytning? Då ska du ha ett par 808.

Med dom helt nya 77/177 naven har man nått klassledande hållbarhet och förbättrad skydd för hjullagren. Man har också tagit bort justeringen av lagerspänningen, som nu sätts för hand i fabriken - en gång för alla!

- Kanttråd
- 1885 g
- 82 mm hög fälg
- 27,5 mm bred fälg
- 18/24 ekrar (fram/bak)

Zipp är för cykel som vad Porsche är för bilar. Hög kvalitet, konstant jakt på prestanda och en ändlös meritlista genom historien. Förutom dom patenterade dimplarna, som likt en golfboll reducerar luftmotstånd kan hjul från Amerikanske Zipp kännas igen med den subtilt ingjutna texten "Handmade in Speedway, Indiana". Zipp har ganska få produkter i sitt sortiment men varje produkt har ett specifikt ändamål och detta har cyklister och triathleter världen över bevisat om och om igen.