✓ FRI FRAKT ✓ SNABBA LEVERANSER ✓ HÄMTA I BUTIK ✓ BIKEFIT

Zipp 404 Tub Carbon Cykelhjul

18 499 kr
Ordinarie pris: 21 999 kr

Produktbeskrivning

Detaljer

Världens genom tidernas populäraste högprofilshjul? Förmodligen! Zipp 404 har gjort allt, och vunnit det mesta man kan vinna. Trots att den 58mm höga fälgen gränsar till att vara ordentligt hög, har Firecrest teknologin, med den bredare fälgen och perfekt utformade profilen gjort det möjligt att köra 404 även när det är blåsigt. När dina konkurrenter tvekar på att använda sina hjul i motsvarande höjd kan du självsäkert ställa dig på startlinjen, det är precis så bra Zipp 404 Firecrest är. Anledningen till dess popularitet är en blandning av hög prestanda, låg vikt och imponerande hållbarhet. Det enda negativt som någonsin har sagts om Zipp har rört deras nav. Och guess what, dom är uppdaterade till branchledande standard f.o.m 2016. Zipp 404 har historiskt sett varit världens mest populära kolfiberhjul, och just nu är dom bättre än någonsin.

Med dom helt nya 77/177 naven har man nått klassledande hållbarhet och förbättrad skydd för hjullagren. Man har också tagit bort justeringen av lagerspänningen, som nu sätts för hand i fabriken - en gång för alla!

- Tub
- 1505 g
- 58 mm hög fälg
- 26,5 mm bred fälg
- 18/24 ekrar (fram/bak)

Zipp är för cykel som vad Porsche är för bilar. Hög kvalitet, konstant jakt på prestanda och en ändlös meritlista genom historien. Förutom dom patenterade dimplarna, som likt en golfboll reducerar luftmotstånd kan hjul från Amerikanske Zipp kännas igen med den subtilt ingjutna texten "Handmade in Speedway, Indiana". Zipp har ganska få produkter i sitt sortiment men varje produkt har ett specifikt ändamål och detta har cyklister och triathleter världen över bevisat om och om igen.